tirsdag 31. mars 2015

VINNER AV UTFORDRING #3 BINGO

Det har vært utrolig kjekt å se alle bidragene dere har laget til bingo utfordringen vår.
Vi koser oss masse med alt det flotte dere lager. Dere er en herlig kreativ gjeng!
Tusen takk til alle som deltok på vår utfordring ♥

En heldig vinner er trukket ut og får et gavekort på 100,- til bruk i nettbutikken til KREATIV SCRAPPING.

VINNEREN ER:

NR 30. MY(a) - Scrap

Ta kontakt med oss på blogg@kreativscrappingblogg.no så sender vi deg et gavekort som du kan bruke i nettbutikken.

Vi håper dere er klar for en ny utfordring i morgen!
Vi gleder oss til å se hva dere lager og ønsker dere alle sammen en kreativ måned ♥

mandag 23. mars 2015

KORT MED EMBOSSEDE DETALJER


I dag vil jeg vise et produkt jeg er virkelig glad i, og som er utrolig praktisk, nemlig embossingdabber fra Ranger. Den gir deg mulighet til å jobbe med embossing på en helt annen måte enn med en vanlig embossing pute. Embossingdabberen virker på samme måte som en vanlig dabber, men i stedetfor maling, er det embossingblekk. Den gir fra seg et godt lag, slik at det ikke blir for tørt.


Jeg vil vise litt steg for steg mens jeg lager et kort med embossede detaljer. Jeg begynner med metallpynten. Jeg bruker dabberen og legger litt tilfeldig embossing blekk på, og strør over Stampendous chunky white embossing enamel. Med dabberen får du mulighet til å kunne embosse former som ikke er 2D på en mye enklere måte enn med blekkpute. 


Jeg påfører litt maling på arket ved hjelp av en dabber med akrylmaling i fargen snow cap. Deretter bruker jeg stempel til å embosse på bakgrunnen. Med emboss it-dabberen påfører jeg blekk på kun deler av stempelet, og embosser med fint embossingpulver. Ved å embosse kun deler av et større stempel, vil man kunne få et helt annet uttrykk av stempelet.


Jeg har flere stempler med tekstdetaljer på, hvor jeg pleier bruke ordene til bakgrunnen på Layouter og kort. Disse blir også mye enklere å embosse når man kan bruke dabber i stedetfor embossingpute. Under ser du selve panelet til kortet før jeg har på pynt, med kun embossede detaljer. 



Deretter pynter jeg kortet ferdig med bl.a metallpynten jeg embosset, og litt pom pom, kakeserviett, bølgepapp og tekststriper. Jeg har i tillegg sprayet med dylusion white linen på mønsterarket. Tekststripene er festet med 3D-puter for å få de opp fra mønsterarket.


Detaljer:


Produkter brukt:


lørdag 21. mars 2015

Klar for ski og puddersnø - Presentasjon av Veronica Kvale

Vi i Kreativ Scrapping har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til designteamet vårt, 
vi har nemlig vært så heldig å få med oss en utrolig dyktig dame som lager de lekreste prosjekter!
Hun er veldig dyktig på å fargelegge og lager mange nydelige kort ♥
Ta vel i mot Veronica Kvale!

Dette sier Veronica om seg selv:
 "Jeg er en kreativ, utadvendt og snakkeglad trønder, og har vært glad i å skape noe med hendene mine så lenge jeg kan huske. Jeg er 41 år, bor med mann og tre barn i alderen 4-10 år, og jobber til daglig med vegprosjektering i et stort rådgivende ingeniørfirma. På hobbyfronten er det kortlaging det går mest i, og innimellom lager jeg små gaveesker eller enkle papirprosjekt."




Dette sier Veronica om sitt nydelige kort: 
Påsken nærmer seg, og mange har nok et håp om å få gått litt på ski. Her kommer et ski- og vinterinspirert kort som jeg lagde til en kollega som skulle slutte. Også får vi håpe at det er like lett å trylle fram litt puddersnø i virkeligheten som det er på dette kortet...


Motivet er fra Magnolia, og jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers. Oversikt over fargene jeg har brukt finner du nederst i dette innlegget. Snøfnuggene i bakgrunnen er også fra Magnolia, og er stemplet på med Distress Ink i fargen Weathered Wood. Snøen som laver ned over motivet er laget ved hjelp av Snow Marker og en varmluftspistol. Glasset i brillene er laget med Glossy Accents.



Krystallgrener fra Kort & Godt. Blomster fra Kort & Godt og Wild Orchid Crafts. For å gi blomstene litt vinterpreg har jeg klattet på litt hvit gesso.


Skoene er et sammensurium av farger. Noe det ofte kan bli på mine projekt, for da kan jeg få akkurat den fargen og det uttrykket jeg ønsker.


Jeg har brukt disse fargene:
Hud: E13 - E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: E93
Hår: E29 - E57 - E35 - E53 - E51
Hvitt: W7 - W3 - W0
Grått: N8 - N6 - N4 - N2 - N0
Blått: B97 - B95 - B93 - B91 - B90 (hjemmelaget)
Skygge rundt motivet: B01 - B000 - B0000 - 0

Da vil jeg ønske alle en riktig god helg!

tirsdag 17. mars 2015

MAJA DESIGN BRYLLUPSKORT

Heisann alle sammen :)

I dag tenke jeg at jeg skulle vise dere et bryllupskort jeg laget på bestilling helt i slutten av Januar.
Det som er så kjekt med å lage bryllupskort er at man kan virkelig ta den helt ut med blomster, pynt, detaljer og annet dill. Noe som er det gøyeste jeg vet om når jeg først lager kort :)




fredag 13. mars 2015

PION DESIGN - SPRING IS COMING - KORT AV DT MARIUSZ

 Hi everyone!
Today made spring card with newest collection from Pion Design- Paris Flea Market. Used Lily flowers, Gardenia, Roses. Like always made few layers on my card with awesome flowers and different embellishments.



Hugs,
Mariusz

mandag 9. mars 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #3

Heisann alle sammen :)
Det er utrolig kjekt å se at lommescrapping bare blir mer og mer populært! Mange har kastet seg over denne herlige måten å sette bilder i system på samtidig som man får dokumentert både store og små hendelser fra hverdagslivet. Det at så mange liker denne måten å scrappe på har gjort at veldig mange produsenter satser veldig på lommescrapping! Og det er selvfølgelig veldig kjekt for oss lommescrappere for da har vi flust av produkter å velge mellom ♥
Kreativ Scrapping har tatt inn mange lommescrapping produkter fra mange forskjellige produsenter, slik at de kan tilby oss lommescrappere et stort og godt utvalg! JIPPI :D
Her kan dere se hvilke produkter de har.

DT har laget litt lommescrapping inspirasjon til dere:


Da var det nok en gang den niende, og klar for ny inspirasjon til Project life hos Kreativ Scrapping. Denne gangen vil jeg vise ei sida fra når vi hadde ungene med oss til en lekeplass i byen. På denne siden har jeg valgt å bruke kort fra flere forskjellige serier. Seriene jeg har brukt er fra Project Life; TEEN BOYHONEY og fra Kaisercraft: BASE COAT.


Kortene har fått en omgang med  Balck soot DISTRESS PAINT langs kantene, både på selve kortene, og på papirpynten på kortene. Jeg har brukt ARCHIVAL INK for å stemple med.
Tekststempelet på tittelkortet kommer fra Heidi Swapp CHERISH


Banneren med tekststripa er stanset ut med en dies fra Project Life, BECKY HIGGINS 3x4 and 4x6 CARDS . Teksten kommer fra stempelplata #DEN FØLELSEN. Småordene er klistremerker fra Authentique, PETITE DICTION RADIANT.


Jeg har brukt en 1" PUNCH for å punche ut sirkler fra PL-kort. Jeg pleier stanse ut slike småting fra bak bildene eller bak større pynt, slik at jeg ikke trenger ta "hull" på nye kort unødvendig. Jeg har i tillegg stanset ut en pil ved hjelp av SHAPEABILITIES INSPIRE DIES SHOOT


Kristine
Denne gangen skal jeg vise dere to project life sider som jeg laget for ETT TRYKK men med fokus på å tenke som en kortlager. Det var en virkelig stor utfordring, for det er begrenset hvor mange blomster og opphøyet pynt man kan bruke i en PL lomme. Det var en gøy utfordring og jeg håper at jeg klarte å løse den på en god måte :)
Når jeg lager kort går jeg ofte for den duse, romantiske, gjerne shabby chic stilen, fremfor den fargerike stilen jeg gjerne bruker når jeg lager layouts og noen ganger bruker i lommescrappingen min. Derfor valgte jeg å lage alle PL-kortene fra bunn av denne gangen med mønsterark og pynt som jeg gjerne bruker når jeg lager kort.

Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design - 9th of April og 11th of April, samt mønsterark fra Kaisercraft sin basecoat serie. Jeg har kuttet til PL kortene mine i 6x4 og 4x3 før jeg rundet hjørnene med punch fra Project life.Jeg rundet også kantene på bildene mine. På noen av kortene har jeg sydd med symaskin, og på noen av kortene har jeg brukt en kant punch fra Martha Stewart som heter Doily Lace. Bølgepappen jeg har brukt kommer fra Joy, og den har jeg dabbet lett med en akryl dabber i fargen snow cap. Kakeservietten er en dies fra Cheery Lynn og heter French pastry doily, den er bare utrolig lekker ♥ Sommerfuglene har jeg klippet ut fra et klippeark fra Kort og godt som jeg har pyntet med halvperler i hvitt fra Staz. Jeg har brukt stempelet Konfirmasjon 2 fra Norsk stempelblad som jeg har stanset ut med La-la land diesen stitched nested circles. Under den har jeg pyntet med litt osteklut. Bannerne er laget med La-la land diesen stitched elements. Dette er noen nye lekre dieser som stanser ut med falsk søm :)

Jeg har brukt samme måte som beskrevet til PL siden over til å lage PL-kortene til denne siden. Det er også brukt mye av den samme pynten, men har jeg også brukt chipboard fra Wycinanka som KS er forhandler for. Noen av bannerne på denne siden er klippet ut for hånd og festet med jute fra Maya Road. Jeg har brukt Design A lommer fra Project life til å lage med PL-sider. 

♥♥♥

Vi håper dere fikk inspirasjon til å være kreativ, og kanskje til å prøve ut lommescrapping selv.
Dette er noe som passer for både nybegynnere, erfarne, kortlagere, scrappere, ja faktisk for alle :D 

lørdag 7. mars 2015

SCRAPPET NOTATBOK FRA GDT BODIL SEVATDAL

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
vår kjære gjestedesigner Bodil Sevatdal. 
Hun har laget en veldig lekker notatbok ♥

Jeg er gjestedesigner hos Kreativ Scrapping i dag og jeg fått velge fritt hva jeg ville lage.
 Jeg har scrappet  utenpå en notatbok.
 Det kan være lurt å ha en liten notatbok å skrive litt i når man er på reisefot.
Det første mønsterarket tilpasset jeg selve permen på boka og det andre kuttet jeg litt mindre og rev av en bit diagonalt. En doilie ble lagt bak denne. Motiv/merker er klippet ut fra et av mønsterarkene, Globusen er stanset ut med en die, en i svart bazzil og en i en bit mønsterark. Limte så på en bit blonde og en blomst til slutt.




Notatboken kjøpte jeg i en bokhandel.
Det jeg har brukt til denne boken kan du finne i nettbutikken til Kreativ Scrapping;


Håper dere ble inspirert til å lage deres egen lille notatbok :)


Tusen takk til Bodil for herlig inspirasjon ♥
Vi håper dere ble inspirert til å være kreative.

Klemmer fra Designteamet &