HJEM

onsdag 21. mai 2014

KJAPPISKORT ALA JILL

Hei alle sammen!
Da jeg fortalte Christine, eieren av Kreativ Scrapping at jeg skulle lage og vise tre kjappiskort i mai trodde hun ikke veldig mye på meg... For de fleste som kjenner meg vet at jeg er ganske så treg når jeg lager kort. Jeg bruker flere timer på å velge og fargelegge motiv, så kommer tiden når arkene og pynten skal velges og det flyttes frem og tilbake i evigheter før jeg blir fornøyd.

Da bestillingene på konfirmasjonskort begynte å rase inn i april, måtte jeg fundere litt på hvordan jeg skulle rekke alt dette! Her er løsningen jeg fant, enkle og LIKE kort uten fargelegt motiv. Det gikk jo med noen timer her også, men mindre enn om jeg ikke hadde hatt noe å gå etter og skulle finne opp et nytt design hver gang. OG jeg storkoste meg ♥

Det skal også sies at de fantastiske tekststemplene fra Norsk Stempelblad gjorde sitt til et vellykket sluttresultat!

Håper dere liker mine "kjappiskort"
De to første.
Ett til gutt og ett til jente

Jentekortet
Papirene er fra My Minds Eye, Lost and Found 3. Desverre er de for tilfellet slutt i butikken, men det finnes så mange andre flotte å velge mellom HER så det går nok fint tenker jeg.
Papirsugerrørene har jeg funnet hos Kremmerhuset, men ellers kommer alt fra Kreativ Scrapping.
På forsiden er et av de flotteste stemplene jeg vet om, så sant og så riktig til en konfirmant synes jeg.
Dette er fra Norsk Stempelblad sin Konfirmasjon 1 stempelplate

Insiden med pengelomme.
Her ser du Norsk stempelblad sine nye Konfirmasjonsstempler. Inni har jeg brukt denne som heter Konfirmasjon 2 og Jeg må virkelig skryte litt ekstra av disse stemplene, de er utrolig flotte og jobbe med.

Basen på kortene mine er laget av en hvit papirpose, egentlig en spypose fra Kielferga fra påsken, men den var bare for fin til å kastes da jeg ikke trengte den til datteren min likevel ;)

Samme design på guttekortet.
Her kommer Maja Design på banen igjen, min favoritt...sammen med en liten rest fra Bildmålarna, kakedoily, bølgepapp og blomster.


Samme innside

Litt ulikt de andre med en brettet skjorte jeg fant en trinn for trinn på i et gammelt Ett Trykk, ellers mye av det samme.

Skikkelig Hawai preg på skjorta ;)
På de små vimplene har jeg brukt de små Konfirmasjon mini tekstene fra Norsk Stempelblad

Innsiden med en tekst jeg ikke har brukt på en stund fra North Star Stamps.

DA håper jeg dere overlevde alle bilder og mitt bla bla bla...
Ønsker dere alle en flott dag!


Klem fra Jill
2 kommentarer:

  1. Virkelig lekre kort! Det er ingenting som tyder på at dette er kjappe kort, virkelig forseggjorte og tvers igjennom flotte!

    SvarSlett
  2. Så vakkert, Jill, veldig god idé! Hjelper godt med litt samme design når man skal lage mange kort og trenger å være litt effektiv. Med samme type pynt og oppsett går det mye raskere, og kortene blir jo ikke like likevel! :D

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping