HJEM

søndag 19. oktober 2014

BABY KOFFERT

Jeg fikk en hyggelig forespørsel om å gjestedesigne hos Kreativ Scrapping denne måneden, og det vil jeg jo selvfølgelig! Tusen takk for oppdraget :) 
Først en kort presentasjon av meg selv:
Jeg heter Elin og er 30 år, mamma til to flotte jenter, samboer, matmor til to firbeinte og jobber til daglig som sykepleier i hjemmetjenesten og på legekontor. Jeg har alltid vært hobbyfrelst, men falt for papirhobbyen for nå snart 4 år siden. Jeg scrapper mest i vintage stil, men elsker å prøve nye stiler. Jeg scrapper mye kort, en del altered og forhåpentligvis mere LO fremover. Jeg har designet for Live and Love Crafts i 2 år, og er i dag med i Scrappelyst sitt DT. Jeg er papirgal og livsglad :)

Temaet er BABY, og i den anledning har jeg dekorert en liten koffert. Jeg tenkte at den kunne passe som et smykkeskrin eller en minneeske for oppbevaring av diverse små minner.


Navn: Elin Torbergsen, Nord-Torpa
Størrelse: Lengde 16 cm x bredde 11.5 cm x høyde 7,5cm.
Stempler: Technique Tuesday - Favorite Memories.
Pynt: Blonder - Live & Love Crafts, Blomster - Kort og Godt, Trestjerner - Wyzinanka, Stampendous Frantage shabby white + shabby pink, Kakeserviett, Kaisercraft - pearl strips, sommerfugecharms - ukjent.
Utstyr: Provocraft -Circut papirkutter, Prima- Distressingtool, Fiskars - saks, Ranger - Ink blending tool, linjal, Nille - Dobbeltsidig tape, Aleens Tackyglue - Lim, Glue dots - Supersticky Tape. Stempelkloss - Ukjent.

Teknikker: Målte først ut kofferten, skjærte til og tilpasset papirpaneler. Disse rufset jeg kanter på og distresset med blekk før jeg festet de med tape/lim. Deretter satte jeg på kakeserviett hjertet mitt og limte på blomstene. Stemplet ordene direkte på papiret og brukte frantage på stjernene som er limt på. På blonden brukte jeg supersticky tape for å sikre at den ikke ramler av.

Takk for meg :)
Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping