HJEM

onsdag 7. oktober 2015

MAJA DESIGN BABYKORT AV GDT ANNE GRO LIA


I dag har Kreativ Scrapping har gleden av å presentere:
Vår kjære gjestedesigner Anne Gro Lia
Hun har laget et lekkert babykort med masse lag på lag♥


Dette sier Anne Gro som seg selv: 
"Jeg startet så smått med kortlaging i 2010, og har bare blitt mer og mer glad i hobbyen. Er først og fremst en kortlager, men prøver meg så smått på LO og Journaling. Stilen min er sterkt preget av Vintage og Shabby chic. Men er alikevel glad i å følge med på, og blir inspirert av andre stiler og teknikker.Mitt kjennetegn er vintage, lag på lag, blonder og blomster. Jeg er heldig, og aldri så lite stolt over å få være med på Designteamet til Kort & Godt."Dette sier Anne Gro om kortet sitt: 
Utfordringen denne måneden er "Lag på lag", og jeg mistenker at det har sine grunner at jeg fikk tilbud om denne måneden. Jeg elsker masse lag på lag, og synes det er pynt i seg selv. Jeg får brukt masse resteark, og trenger ikke så mye stæsj i tillegg.

Jeg har laget et dåpskort med fantastiske "Vintage Baby" fra Maja Design. Utrolig flotte vintageark i nydelige farger, perfekte til dåp og baby.


Har brukt framsiden og baksiden på 2 ulike ark lag på lag, med div blonder og bølgepapp. Alle paneler har jeg sydd sømkanter med symaskin. Pyntet med "Cottage Roses" fra Wild Orchid Crafts, og litt knapper. Den søte vimpeldisen "Heat Banner" fra La-LaLand Crafts synes jeg er så flott til baby-kort.De smale tekststripene har jeg skrevet selv på data, skrevet ut og klippet opp. Er veldig glad i poststempler, så dette er en gjennganger på mine kort. Og gledelig nok, har Kort & Godt mange ulike stempelplater med poststempler. Og du finner flere av de i nettbutikken.Et flott kort synes jeg skal ha like flott innside, og ikke minst bakside. Baksiden bygger jeg gjerne opp som framsiden, men i en enklere utgave. Pyntet med et koselig lite dikt fra stempelplaten "Liten engel" fra Kort & Godt.


Håper Dere har blitt inspirert til å prøve Dere på lag på lag, og denne månedens utfordring. Til slutt en stor Takk til Kreativ Scrapping, for at jeg fikk være Gjestedesigner for oktober :)Anne Gro Lia, Notodden

Størrelse:15x25cm
Blekk: Ranger-Archival Ink,Jet Black
Stempler: Kort & Godt- M-254 Liten engel
Papir: Bazzill-Vanilla og Stonehenge, Inkido-bølgepapp hvit, Maja Design-Vintage Baby,
Pion Design Klippeark-Från mormors vind-Baby
Pynt: Wild Orchid Crafts-Cottage Roses, Hemptique-Hemp cord, Ukjent-blonder og knapper
Utstyr: La-La Land Crafts Die-8026 Heart Banner, Spellbinders, Nestabilities-Romantic rectandles,   Spellbinders, Nestabilities-Stately Circles
Teknikker: alle paneler har sydde kanter med symaskin, bølgepapp er revet på frihånd

1 kommentar:

  1. Et nydelig dåpskort! Og supert med så detaljert arbeids/materiell beskrivelse. Takk for inspirasjon.

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping