HJEM

søndag 1. november 2015

UTFORDRING #11 - JUL

Hei alle våre fantastiske lesere :)
I dag tar vi fatt på årets første juleoppgave! Tenk at det allerede er den tiden av året gitt :D Ingenting er som å kose seg med å lage personlige julegaver, kort, pakkelapper og masse andre herlige prosjekter :) 

Utfordringen denne gangen er: JUL 
Dere kan lage hva dere vil så lenge det er innenfor tema jul. 
Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, se regler her.
Utfordringen varer til 26.11 kl 21.00 :) 

Her er litt inspirasjon fra designteamet: 

KRISTINE: 
Denne gangen har jeg funnet frem mange favoritter! Når det skal lages julekort her i huset er det Maja Design sine julepapirer som gjelder! Det er så utrolig lekker og har den riktige julerød fargen ;)
Motivet mitt har jeg fargelagt med Copic Markers i fargene R89, R59, R46, R29. Til hud og hår har jeg brukt standard farger som E93,E51,E50, E21, E11 og E44, E43,E42,E41,E40. Kortet har jeg pyntet med kakeserviett, osteklut, blomster fra WOC, Magnolia dies, en liten bjelle og stempel #godjul fra Staz. Rundt kanten på hjertearket og juletreene har jeg brukt Snow Effekt.

LINDA:
Jeg har kost meg med å lage et julekort i lyse farger, med Papirdesign sine lekre julepapirer. Alle kanter er svertet med Gathered Twigs distress ink, og distresset med Tim Holtz paper distresser.  JEg har i tillegg pyntet med en tag klippet ut av Bølgepapp, en liten bjelle og stempel #godjul fra Staz. Bjellen er embosset med Hvitt Embossingpulver. Jeg har brukt Osteklut, Hug Snug og jute bak motiv og rundt kortet. Til sist har jeg hatt litt hvit Gesso på kortet, som er smørt på ved hjelp av spatel.

VERONICA:
Mitt bidrag denne måneden er disse to tags'ene til vinflasker som jeg laget til julegave i fjor. Synes det er litt gøy å bruke utradisjonelle farger på julegavene. Papir fra Pion Design. Motivene er fra Magnolia, og jeg har fargelagt med Copics. Bingostemplene er fra Joy Crafts, mens tekststemplene er fra Kort & Godt. Blomster fra Wild Orchid Crafts.

SIGRID:


Jeg har pyntet en stor fyrstikkeske; kjekk liten gave å gi, enten som vertinnegave i juleselskap eller på selve julaften. Arkene er fra Maja Design; Vintage Winter - Wool throw og Vintage Frost Basic – 14th of December. Kantene er rufset med Prima distressing tools. Neste lag er chipboard fra Wycinanka, blonde og en tekststripe fra et av mønsterarkene. Til slutt litt hyssing og halvperler.

 Kjersti
Her har jeg laget et julekort med et Mo Manning motiv fra Penny Black; Berry Merry. Det er fargelagt med Copic Sketch Markers, og mønsterpapirene er fra Maja Design sin julekolleksjon "A gift for you". Snøkrystallene i siden er stanset ut med Sizzix on the Edge die "Snowflurries", og jeg har farget Seam Binding bånd med Distress Ink Fired Brick. God Jul stempelet er fra Norsk Stempelblad AS sin nye juleplate. Her er fargene jeg har brukt:

Arnlaug
Eg hiver meg på med eit julekort eg og:-) Lager veldig lite kort og prøver å utfordre meg sjølv til å lage meir av det;-) Egentlig var planen å lage eit clean & simple kort, men skulle berre ha bittelitt snømaling, og vips så blei det eit kort med mixed media bakgrunn i stedet:-)
Bakgrunnen er laga på eit mønsterark fra miniblokka "Joyous" fra MME.  Så har eg hatt på biter av Tim Holtz tissuepaper og osteklut, smurt over litt gesso og snow paint før eg spraya med mist. Eg dryssa og over litt art sugar her og der.
Kortet var enkelt å pynte med eit herlig julestempel fra Papirdesign og nydelige roser. Rosene har og fått litt glitterlim på seg.
♥♥♥
Vi gleder oss veldig til å se hva dere lager :)

Kreative klemmer fra Designteamet og Kreativ Scrapping


7 kommentarer:

 1. Oh så många inspirerande kort! Jättefina!

  SvarSlett
 2. Denne utfordringen er jo mitt i blinken da jeg lager mange julekortm.m.

  SvarSlett
 3. Vilket fint inspirationskort med "osteklut"!!

  La Vikinga / Charlotta

  SvarSlett
 4. Så mange lekre julekreasjoner dere har laget !

  SvarSlett
 5. For noen nydelige julekreasjoner :-)

  SvarSlett
 6. Glemte denne jeg da. Men utrolig mange flotte bidrag her. Lykke til alle.

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping