HJEM

fredag 9. juni 2017

Ny Designer - Ida Kristin


Hei hei! I dag har jeg gleden av å presentere meg selv som Kreativ Scrapping sin nye designer! :) Jeg heter Ida Kristin, jeg er 28 år og jobber til daglig som journalist i Avisa Nordland. 
 

Jeg har scrappet i mange, mange år, men det var først i 2013 da jeg fikk jobb i scrappebutikk at hobbyen tok av. Nå er jeg så heldig å ha et helt eget hobbyrom der jeg bruker mye av fritiden min på å scrappe kort, LOer og gaveesker. Jeg har vært designer for flere hobbybutikker, men akkurat nå er jeg så heldig å få være designer for Papirdesign, i tillegg til Kreativ Scrapping :)


Når jeg scrapper er jeg veldig glad i å bruke klare, sterke farger. Jeg bruker veldig mye rosa, men blå er nok favoritten. Jeg har alltid likt å bruke mye blomster, men i det siste har jeg også brukt mye dotter, bånd, chipboards og buttons. Og jeg lager nesten aldri et kort uten perler eller dotter :)


Det jeg synes er aller vanskeligst å lage er guttekort. Men jeg prøver å snappe opp nye ideer, og noen ganger glimter jeg til. For meg er det da viktig å ha nok pynt å velge mellom, og jeg er stadig på utkikk etter noe nytt å fylle hobbyrommet med :)


Siden jeg er designer for Papirdesign, har jeg naturlig nok laget veldig mange kort med ark fra nettopp Papirdesign det siste året. Men jeg er også veldig glad i Maja Design, og prøver meg innimellom også på Pion sine ark. Men jeg må innrømme at jeg har godt av å prøve meg litt mer utenfor komfortsonen min. Har vi ikke alle det? :)


Selv om jeg scrapper mest kort, hender det jeg finner på å scrappe en gaveboks, en gavetag eller en LO. Her har jeg scrappet en LO med bilde av noen av mine beste venninner.


Dette var altså litt om meg, og jeg gleder meg til å bli kjent med dere alle. Håper å kunne inspirere dere til å prøve på noe nytt, komme ut av komfortsonen og prøve ut nye produkter. Dette tror jeg kan bli gøy.

Du kan finne flere av mine produkter på Instagram: idakristinskortmakeri, Facebook: Ida Kristins kortmakeri og blogg: idakristinskortmakeri.blogspot.no. Vi ses! Hilsen Ida Kristin :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping