HJEM

mandag 24. februar 2020

3 enkle kort med ferdig kortbase og die cut blokk


Jeg falt for disse die cut blokkene til Studiolight med en gang jeg så de, nydelige farger og god variasjon mellom store og små die cuts.

Jeg har også kjøpt meg en pakke med kort i en størrelse jeg ikke har prøvd før, jeg bruker å gå for 6x6 inch, men denne gangen ville jeg prøve denne og, i 4x6 inch ( 10x15 cm)

Bruker stort sett disse pakkene når jeg lager kort, blir en del billigere enn å kjøpe kartong for å lage selv, i tillegg får man med konvolutter i riktig størrelse. I tillegg finnes de i flere størrelser og farger.


Nesten helt av seg selv ble det tre kort. Alt er fra blokken, bortsett fra Gratulerer teksten, den er stanset ut meden Papirdesign dies. Til og med de små farge-splættene er fra die cut blokken.


Alle kortene er clean and simple, og jeg synes den hvite kortbasen var
perfekt til fargene på die cuts'ene..


På dette første kortet har jeg bare brukt die cuts fra blokken. Jeg har limt 3D tape bak noen av bladene og bak blomsten for å løfte de litt opp fra kortet.På det andre kortet stanset jeg ut ett gratulerer i sort, i tillegg til at jeg brukte noen av de små farge-splættene som var i blokka.På det siste kortet, brukte jeg flere diecuts, slik at jeg fikk en liten blomsterbukett, også her hadde jeg en svart gratulerer på, men i tillegg hadde jeg glitterpaste i gull rundt kanten på kortet.Ha en fin dag
Linda


Produkter:

Papir:
CCH - ferdige kort og konvolutter i 10x15 cm
Bazzill - Smoothies - Blackberry swirl
Studiolight - Die Cut blokk - Karin Joan - Blooming 01

Dies:
Papirdesign - 17240 - Gratulerer 6

Annet:
Cosmic Shimmer - Sparkle Paste - Warm Gold

Lim:
3D tape
Aleenes tacky glue


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping