HJEM

søndag 3. april 2022

Tutorial: En gamer har bursdag

Jeg har lekt meg med noen av Papirdesigns nyeste stempler og mønsterpapir – nærmere bestemt Ikke forstyrr og Gaming pågår, samt et litt eldre dissett – Kontroller.

 


Ofte når jeg lager kort til gutter og menn, så liker jeg å holde det i en Clean & Simple stil. Og med så kule ark og dies, så trengs det liksom ikke så mye mer.

 

Jeg starter med å stanse ut kontrollen og skyggedelen i svart kartong. Jeg passer på så jeg ikke mister noen av de små løse delene, jeg kommer til å bruke de fleste.


 

Så klipper jeg ut en bit kartong i fargen rosa, rød, grønn og lys blå, og legger under den delen av diesen som jeg ønsker stanset ut. Det er ikke noen grunn til å stanse ut hele kontrollen i de forskjellige fargene, det er bare bortkastet kartong.

 


Jeg tar bort de utstansede små runde prikkene som former en trekant og de 4 figurene på høyre side av kontrollen. Så limer jeg hele kontrollen til den utstansede skyggedelen, sammen med alle øvrige smådeler. Jeg limer inn bitene med farget kartong.

  

Så lager jeg en kortbase i A2 størrelse av Neenah 110lb. Jeg skjærer til et panel i svart kartong som er 5 3/8 x 4 1/8 inch og et panel i mønsterark som er 5 1/4 x 4 inch. Jeg limer mønsterarket til den svarte kartongen.

 


Så limer jeg hele det panelet til kortbasen med limputer, for å skape litt dimensjon til kortet.Jeg limer kontrollen til kortet med limputer, igjen for å skape dimensjon.

 


Jeg stempler teksten med Distress Oxide i fargen Mowed Lawn på en bit Neenah 110lb. Jeg skjærer til biten i passe størrelse og limer det til kortet med limputer.

 


Når man ikke bruker så mye pynt, så er det å skape dimensjon ved å løfte noen av elementene opp med limputer en fin måte å gi mer liv til kortet. Hvis alt limes flatt på, ja så synes jeg kortet fremstår som litt kjedelig.


Helt avslutningsvis så pynter jeg litt med Simple and basic enamel dots i fargen Cognac. 


Kreativ hilsen fra Beate


Produkter: 

Papir: 
Papirdesign- Tradisjon - Gaming pågår
Neenah - Solar White 110lb utsolgt - Alternativ. Neenah - Solar White 80lb


Dies: 
Papirdesign - Kontroller 

Stempel: 
Papirdesign - Ikke forstyrr
 
Pynt: 
Simple and basic - Enamel dots - Cognac 

Blekk/maling: 
Tim Holtz - Distress Oxide - Mowed Lawn
 
Lim/tape: 
Kort & Godt - 3D Limputer 10x10mm - 2mm
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping