HJEM

onsdag 18. januar 2023

Gøy med glitter gel og stensil

 

Gøy med Glitter Gel og stensil!

💛💜💙


I dag vil jeg dele tre kort hvor jeg har hatt det skikkelig gøy med å bruke Glitter Gel fra Stickles og stensil fra Spellbinders.

Det jeg elsker med denne hobbyen er alle de gangene den fører meg rett tilbake til barndommen. Det gjorde virkelig Glitter Gel fra Stickles! Både lim, glitter, paljetter og lekre farger på en og samme gang! LOVE IT! 
Jeg valgte en enkel stensil fra Spellbinders for at paljettene i glitter geleen skulle få like mye rom som selve glitteret. 
 Som et underlag under brukte jeg Distress ink for å fremheve fargen. Ganske gøy å kunne regulere styrken og fargen med distress som underlag.
💛

Sammen med Glitter Gel - Starshine valgte jeg Mustard seed fra distress. En skikkelig gul undertone for å løfte det gule i glitteret.💜

Til fargen Venus ville jeg i utgangspunktet ha en mer rosa farge, men til min store frustrasjon fant jeg ut at rosa toner var noe jeg manglet i min Distress samling. Gikk derfor heller for en lilla tone og endte opp med Seedles preserves. 
💙

Den turkise/blå fargen Galaxy er den jeg ble mest fornøyd med (mye mulig fordi det er min favoritt farge...). Som underlag var det uten tvil Peacock feathers fra Distress jeg ville bruke.
Den supersøte diesen dere ser er også fra Spellbinders og heter "Ballon party animal".
Her har jeg brukt hvitkartong og Distress ink (samme fargene som på bakgrunnen). For at den skulle se mest mulig ut som en ballong tegnet jeg hvite linjer med gelly roll pen og embosset tilslutt med klart embossingpulver.
Tilslutt pyntet jeg med bomullstråd fra Kort og godt.

💛💜💙

Mvh

Dt Monica 

Crafting.by.monica Produktliste:

Papir:

Dies:

Stensil:

Stempel:

Stickles Glitter Gel:

Blekk:
Til tekst:


Embossingpulver:

Pynt:

Lim:

Verktøy:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping