torsdag 23. mars 2017

LAYOUT STEG FOR STEG


I dag vil jeg vise en enkel steg for steg for hvordan jeg har laget denne LOen. Jeg pleier alltid å grovlage clusteren først, og plassere der jeg vil ha den på bakgrunnsarket. Da vet jeg hvor jeg skal begynne å "lage" bakgrunnen på arket, slik at jeg ikke bruker tid på å lage bakgrunn på plasser som etterpå blir skjult. 



Jeg stifter sammen papirene i midten, slik at de holdes på plass, men slik at det likevel er lett å stikke innunder pynt etterhvert som Loen går fremover. På bakgrunnsarket begynner jeg å ta utover litt acryl mousse med spatel. Jeg drar det utover litt tilfeldig, og tar også litt nede i venstre hjørne, fordi jeg planlegger å ha litt pynt der nede.



Jeg blander litt forskjellige Art Sprayer fra Marabou sammen med distress stain på et plastlokk. Deretter dypper jeg papiret forsiktig nedi fargene, slik at det blir små "flekker" med farger på arket. Jeg gjør dette i flere omganger til jeg er fornøyd med resultatet.


Til sist på bakgrunnen, lager jeg et siste lag med stensil og acryl mousse, for å få litt ekstra liv til bakgrunnen. Da får jeg også et lag som er helt hvitt, over det sjattert blå laget.



Nå er det kommet til selve pyntingen. Jeg stanser ut tannhjul i bølgepapp som jeg farger delvis hvite med paint dabber. Bildene fester jeg med 3D-puter for å få litt skyggeeffekt rundt bildene. Deretter pynter jeg med litt svart sytråd, Washitape og mosegummi.


Det ferdige resultatet:





2 kommentarer:

  1. Flott Lo !
    Kjekke trinn for trinn bilder og forklaring på hvordan du lager LO'en din.
    Jeg lager helst kort, men har prøvd meg på noen få LO'er også.

    SvarSlett
  2. Så flott😀 Veldig moro å se hvordan du går fram.

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping