fredag 5. januar 2018

Konfirmantkort til fiskegal jente


I dag vil jeg vise et konfirmasjonskort jeg laget til en konfirmant i fjor høst. Dette var en konfirmant som er veldig glad i å fiske, så det skulle også kortet gjenspeile. Kjøperen av kortet ville også ha bilder av konfirmanten som liten og som konfirmant, og løsningen ble derfor å lage en utbrettsvariant. 


Alle ark på kortet er fra Papirdesign fra flere forskjellige serier. På fremsiden har jeg brukt fiskenettschipobard embosset med Frantage Shabby white embossing enamel. Jeg har stanset ut noen labels i grønt ark og streket rundt kanten med penn. Den svarte og hvite labelen er skrevet ut på kartong og deretter kuttet ut med Silhouette. "Gratulerer" er en dies fra Papirdesign, stanset ut i svart mosgummi.


Inni kortet har jeg brukt samme farger og mønsterark. Jeg har stanset ut små piler i selvklebende kork fra Marianne Design. En stor fordel med selvklebende kort når man stanser ut dies med små, tynne detaljer som pilene, er at man etter man har stanset den ut, kan legge diesen med korkarket i, rett oppå der du vil ha den, og presse ned. På den måten kan du få korkpilen rett og fint over på arket uten at den rives i to, eller blir liggende bøyd. Jeg har klippet ut fisk fra "magebeltet" på fiskearket, og brukt som pynt over det ene bildet. Jeg har i tillegg pyntet med grønne dotter fra Papirdesign.


For å få skrivefelt, er kortet laget med en ekstra utbrett på høyre side. Da fikk jeg plass til både skrivefelt, og en stempeltekst fra Papirdesign.



1 kommentar:

  1. Så tøft, stilig og flott gjennomført kort! Mange gode idéer å hente her!

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping