Designteam 2018

Vi i Kreativ Scrapping har den ære å presentere vårt Designteam for 2018
Dette er en gjeng dyktige damer, som vi er sikker på at kommer til å inspirere våre lesere og besøkende.
De har alle sine stiler og spesialiteter, og sammen gir de variasjon og dybde til teamet vårt!
Vi gleder oss til å vise dere alt det flotte DT kommer til å trylle frem i løpet av året.DT Sigrid 

Hei, jeg heter Sigrid Doksheim, kanskje kjent for noen som gosti (et snodig kallenavn som min storebror fant opp da han var liten:-) Jeg bor i Tønsberg, er 39 år, gift og har to barn. Til hverdags jobber jeg som lærer og koser meg veldig med papirhobby ved siden av. Sammen med en venninnegjeng tok jeg et kurs i 2008 da min yngste ble født, og har holdt på med scrapping siden. Til å begynne med lagde jeg bare LOer, men det har også blitt en god del kort etter hvert. Det er vanskelig å definere hvilken "stil" jeg har, men jeg bruker ofte mye farger og lag på lag på prosjektene mine. "Clean and simple" er også en stil jeg er glad i. 

Bloggen hennes finner du her.DT Kristine 


Jeg heter Kristine, er 24 år gammel og bor ett stykke uten for Bergen sammen med min herlig gutt på 4 år. Til daglig er jeg student, og trives godt med det :) 

Jeg har drevet aktivt med scrapping siden 2009, da jeg begynte på ett album mens jeg gikk gravid. Siden den gangen har jeg vært hektet! Jeg lager i grunn det meste, og varierer i hvilken stil jeg har på det jeg lager. Jeg liker veldig godt utfordringer, så jeg prøver meg stadig på noe nytt. Som nå har jeg akkurat kastet meg på lommescrapping-bølgen! Det er veldig gøy! Utenom lommescrapping går det for det meste i layouts og altered ting. Noen kort, bokser og tags blir det også inn i mellom. 

Scrapping er min eneste hobby, og er en hobby jeg kommer til å holde på meg i maaaange år til! Jeg er veldig glad for å få lov til å være med i design teamet til Kreativ Scrapping, og gleder meg veldig til å være med på å inspirere dere. I tillegg til Kreativ Scrapping er jeg DT medlem hos utfordringsbloggen Scrappelyst. Dersom dere lurer på noe, enten om meg, teknikker jeg bruker, produkter osv. Ikke vær redd for å ta kontakt :)


Bloggen hennes finner du her


DT Linda Grøvan Årre

♥♥♥ 

Jeg heter Linda, og bor på Sørlandet med mann og fire barn. Jeg begynte å scrappe i 2007, først bare helt enkelt klipp og lim i album, men det ballet fort på seg. Nå er scrappingen min avslapning i en ellers hektisk hverdag. Jeg har mitt lille scrappekott i hva som opprinnelig var en liten bod på 1,8 kvadratmeter, og her koser jeg meg glugg. Det er layouter som ligger meg nærmest på hjertet, og jeg liker å scrappe i de fleste stiler. I tillegg lager jeg litt kort, og driver jeg med project life, en flott måte å få dokumentert den helt vanlige, ordinære hverdagen på.

Bloggen hennes finner du her

♥♥♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping