onsdag 1. august 2012

Designteam for Kreativ Scrapping 01.08.2012


Design team medlem Marielle Jakobsen


Navn: Marielle Jakobsen aka Miss StampAlot
Facebook: Marielle Petronella
Blogg: 
www.rastahobby.blogspot.com
Mitt navn er Marielle Jakobsen, bor på en liten plass i Nord Norge som heter Hamarøy. Mamma til 3 søtinger på 3, 5 og 9 og samboer med Endre. Jeg har drevet med scrapping i snart 3 år nå, og har opprettet min egen utfordringsblogg (NORDSALTEN HOBBYKLUBB) og vært gjestedesigner bla.a. hos Stamptacular, incy wincy design, og Gilly stamps, kort o mania, m.fl.
Har også fått tilbud om å være designer for Bombshell stamps, men ble nødt til å takke nei da ikke hadde tid til å drive noe fast.
Er for tiden ikke fast DT hos noen, da jeg for en tid tilbake siden ble nødt til å trekke meg tilbake fra både Nordsalten hobbyklubb, og si opp alle mine stillinger, da tiden ikke strakk til.
Når det kommer til scrapping lager jeg det meste, i alle farger og fasonger, er også veldig glad i å dekorere ting og tang. 
Ved fargelegging varierer jeg mellom copic, distress ink og prisma colours. Kan male på både akvarell og bruke digistamps.
I det siste har jeg fått helt dilla på Tim Holtz. Synes han er en helt fantastis scrapper / kunstner, som har gitt meg masse tips og inspirasjon, for ikke å snakke om produktene hans. SUKK..........
På hobbybasis jobber jeg nå med å utvikle utfordringsbloggen til Kreativ Scrapping, har også utviklet logo til nettbutikken demmes. Framover kommer jeg til å «jobbe» for dem som gjestedesigner med å lage tutorials m.m. i blogg/nettbutikk. Liker Kreativ Scrapping svært godt, de har stort utvalg til fornufrig priser og en helt fantastisk kundeservice !
Gleder meg til å gjeste fast hos dere =)
                                                    Marielle Jakobsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping