onsdag 1. august 2012

NY DT May Britt Lamo - 01.08.2012 - 01.01.13

Møt vår nye DT - May Britt Lamo

Fult navn: May Britt Stende Lamo

Blogg: http://www.maybritts.blogspot.com

Facebook: May Britt Lamo

Mitt første møte med scrapping var i november 2009. Da stemplet jeg opp mitt første stempeltrykk, fargela med lånte promarkere.

Etter det har det tullet på seg i både mengde av scrappeutstyr og hvordan jeg lager mine kort og esker, som er det jeg liker best å lage.
Jeg har vel utviklet meg en del, og jeg er vel mest en romantiker. Liker det søte, vakre med sarte farger og masse pynt.
Begynner med et motiv jeg liker, fargelegger det enten med distress eller prismacolor pencils, så leter jeg etter kartong og mønsterpapir
som jeg synes passer. Kan ha en plan når jeg begynner, men stort sett blir resultatet noe anderledes.
I tillegg strikker jeg mye, har ni barnebarn som trenger noe hele tiden. Nå er noen kommet i komfimasjonsalder, så for tiden broderer jeg bunad.
  
Mitt møte med Kreativ Scrapping var gjennom kjøp i nettbutikken. Den servicen og oppfølgingen har jeg ikke erfart noe annet sted.
Butikken har mye av varene jeg bruker, prisene er fornuftige, og så kan jeg komme med ønsker visst det er noe jeg vil ha som jeg ikke finner i
nettbutikken. Det å få være gjestedesigner, ser jeg på som ei ære og ei utfordring. Har aldri vært med på noe sånt før, så det skal bli spennende.

Jeg vil være med som gjestedesigner for Kreativ Scrapping fordi jeg er veldig fornøyd kunde.

Det jeg ønsker av Kreativ Scrapping, er vel at de fortsetter i samme spor som de har begynt. Da blir det mange fornøyde kunder.

Mvh
May Britt
                                                       Marielle Jakobsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping