torsdag 25. oktober 2012

Vårt andre nye DT medlem ♥ 25.10.2012

I dag har vi den glede av å presentere Kreativ Scrappings andre nye designteam medlem.
Denne gangen har vi fått med oss Camilla Halseth på teamet og det er vi veldig glade for.
Velkommen til Kreativ Scrapping Camilla!
Dette skriver Camilla om seg selv:
Jeg heter Camilla Halseth er 33 år, samboer, har en pus som heter Zelda og er opprinnelig fra Honningsvåg, Nordkapp. Jeg har studert i Tromsø hvor jeg tok hovedfag i allmenn litteraturvitenskap og har blitt der siden.

Jeg startet med scrappeblogg i 2007, men har alltid drevet litt i det små med tegning, maling, kortlaging, smykkelaging og litt ymse hobby. Jeg scrapper både kort, esker og liknende og LOer. Jeg har kanskje ikke noen veldig tydelig "stil", men liker å lage litt forskjellig når inspirasjonen kommer, prøve nye produkter og leke med fint stæsj.
HER er bloggen min om du vil titte litt.

Til daglig jobber jeg i en Librisbutikk med scrapbookingavdeling hvor jeg også holder kurs. Jeg er også med i designteamet til Ett Trykk så scrapbookingen er noe jeg sysler med jevnt hele tiden.
Det var bare så hyggelig å bli spurt om å være med i DT hos Kreativ Scrapping, så det klarte jeg rett og slett bare ikke å si nei til. Gleder meg masse.

Hilsen Camilla
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Og denne vidunderlige tagen har Camilla laget for oss

Jeg har brukt Bazzill kraftcartong til å lage tagen og Maja design mønsterark. Tagen er stemplet med et tekststempel fra Prima og svertet med Distress Ink Vintage Photo. Tim Holtz Bigz die Weathered Clock er stanset ut i mønsterpapir fra Maja design og svertet litt med Vintage photo. Jeg har hatt på litt Distress Crackle Paint Picket Fence her og der.

Tusen takk for herlig inspirasjon Camilla, og vi gleder oss veldig til å se hva du skal lage med oss i Kreativ Scrapping i tiden som kommer

Ha en god dag alle sammen og takk for at dere tittet innom hos oss

5 kommentarer:

 1. Juhuu, velkommen til oss Camilla, en NYDELIG tag du har laget, gleder meg til å se hva mere spennende du kommer med fremover :)

  SvarSlett
 2. En skikkelig lekker tag med flotte detaljer, skal bli kjekt å følge med fremover :)

  SvarSlett
 3. Heia, så kjekt å bli "litt" kjent med deg:)Gleder meg å samarbeide med dere kreative jenter:) Herlig tag du har laget:) klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Nydelig tag du har laget. Gleder meg til å se mere av det du lager.

  Klem May Britt

  SvarSlett
 5. Velkommen til Kreativ scrapping sitt DT Camilla! Veldig kjekt at du vil være DT "jente" sammen med oss :-)Gleder meg til å se hva du lager fremover. Klem fra Merete

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping