søndag 11. november 2012

November inspirasjon - DT Jill's

God morgen kjære venner av Kreativ Scrapping!
I dag er det min tur, Jill, til å vise hva jeg har laget og forhåpentligvis gi dere litt inspirasjon i disse herlige novemberdagene. Denne tiden før jul er så deilig å bruke på scrapperommet og jeg håper dere setter pris på våre juleprosjekter og finner lyst til å skape noe koselig å gi bort før jul.
Jeg har også laget et kort til dere og som mange av de andre jentene har jeg også valgt blått og kraft. Jeg synes blå julekort er så lekre og storkoser meg når jeg både fargelegger motivet mitt og setter kortet sammen.
Her er mitt julekort:
Et herlig Magnolia motiv, "Tilda in the forest" som er fargelagt med Copic markers.
Dett nydelige stemplet er nå inne til preorder i nettbutikken, så fort deg inn og forhåndsbestill ditt eget, for jeg lover det er så fint! Og når det gjelder Copic...De er også endelig på vei inn i butikken, så bare å besøke Kreativ Scrapping og la deg friste!

Baksiden av kortet med noen nye og veldig anvendelige stempler fra Kort og Godt samt mitt eget personlige stempel.

Innsiden, igjen med juelstempler fra Kort og Godt, vakre Pion julepapirer og lag på lag med spellbinders rammer som skrivefelt. Alle paneler er sydd med symaskin. Kraften jeg har brukt er fra Joy!Craft og er helt fantastisk, både til kortbase, bakgrunnsark og til å fargelegge med Copic på.

Som pynt på kortet er det brukt osteklut, Tim Holtz edge dies "Snowflurries" som jeg har brukt White dabber på og limt en gammel bokside med art medium og så revet bort etterpå. Synes ikke så godt, men effekten er kjempefin. Blomster fra Papirdesign og swirler og pyntebær fra Kort og Godt.
Den store stjernen er fra en Marianne die og jeg har festet på noen bjeller og litt hamp snøre.

Over motivet er det sprutet over med Copic Opaque white, men har du ikke det blir det også flott effekt med Liquid pearls.

Lyst å lære å fargelegge med Copic????
Jeg kommer til Bergen en tur i uke 47 for å holde kurs!
Dato og informasjon kommer, men meld gjerne din interesse til
kurs@kreativscrapping.no  for å sikre deg plass.

Da håper jeg dere vil fortsette å besøke oss for å se hva de andre også skal vise dere i november. Når alle har vist bidraget sitt kan du gå inn på fb siden vår og stemme på det bidraget som du liker best. Vinneren får en premie og det gjør også en av dere som stemmer, så vær sikker på å lik oss på facebook og stem frem vinneren!
Med ønsker om en fin november dag
fra
Kreativ Scrapping og designteamet

4 kommentarer:

  1. For eit nydelig kort!! Nydelig fargelagt og stilig med "snøfnugga " på motivet.

    SvarSlett
  2. WOW...Utrolig vakkert julekort:) klem fra Bente

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping