tirsdag 4. desember 2012

Nytt DT medlem - 04.12.12

God morgen alle sammen !
Kulden har lagt seg over store deler av Norge og vi koser oss inne i varmen på scrapperommene i vårt langstrakte land for å bli ferdig med alt vi skal gjøre før jul.
I dag må vi bare viser dere vår sist ankomne kreative sjel her på design teamet til Kreativ Scrapping. Vi har vært så heldig å få fantastisk dyktige Tine med oss på Team 1 og det er vi kjempeglade for! Vi gleder oss masse til å se hva denne damen skal lage sammen med oss for å inspirere dere alle sammen.
Du finner Tine's blogg HER om du har lyst å ta en sniktitt på hva hun lager
Velkommen Tine!
Dette skriver Tine om seg selv:
Eg er ei 36 år gammal jente / dame ifrå Voss, men bur no på Sleire i Masfjorden saman med min forlovede og vår datter på snart 5 år.
Eg har i alle år drevet med ein eller anna slags hobby. Mamma hadde ein hobbybutikk på Voss i fleire år, som eg jobba mykje i og overtok etterkvart. Den blei avvikla rett før papirhobbyen kom inn til Norge.
Denne hobbyen begynte eg  med litt etter at dattera mi vart født.
Då skulle eg lage album til ho. Men da utvikla seg fort over til kort og diverse sjokoladeøskjer.  Det blir ein LO kun eit par – tre gongar i året kanskje..
Eg syns det er vanskelig å sette meg sjølv i nokon ”stil-bås”. Eg spurte ei scrappevenninne om ho kunne sei kva stil eg hadde, og svaret hennes var; ” Du har din eigen stil du, Tinemor” :)
Eg fargelegger som oftast med Copic, men tar av og til fram malepenselen og maler med distress ink refillene også.
 
Eg blei so glad då eg vart spurt om å vera med i teamet hjå Kreativ Scrapping. So no gledar eg meg til å ta fatt på utfordringene og håpar de alle kjem til å kosa dekan fram over og bli litt inspirert av tinga eg lager også..  ;)
 
Stor klem frå Tine.

2 kommentarer:

  1. Hei på deg, Tinemor:) Gratulerer så mye som DT medlem hos kreativ Scrapping:) Gleder mg til å sr hva du tryller frem:) klem fra Bente

    SvarSlett
  2. Så moro med et nytt DT-medlem! Velkommen fra meg også, som er ganske ny her selv:)

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping