mandag 6. mai 2013

Copic i mitt hjerte...

God morgen våre gode følgere :)
 
I går viste jeg dere det første kortet som jeg hadde med meg på Strilascrappen, på det videregående Copic kurset mitt og her kommer nummer to.
Jeg har igjen brukt Rebecca fra Saturated Canary, et nydelig stempel som passer både til bursdager og konfirmasjoner, og akkurat det er det jo mange av i disse vakre mai dagene.

Fokuset på kurset lå på folder i klær og på hår, og her har jeg brukt en lekker fargekombinasjon på håret hennes og i tillegg gjorde vi noe spennende da vi skulle fargelegge kjolen hennes.
Som blåfarger har jeg brukt B23 og 21, men i tillegg ønsket jeg en enda lysere farge og syntes ikke de lyseste blåtonene passet helt, så vi lagde vår egen B20.
For å lage en egen farge trenger du refill av den lyseste fargen du skal bruke, her B21 samt Blender refill og en tom Copic Marker tusj. Du blander da likt antall dråper farge og blender og din nye farge vil da bli halvparten så lys som den du hadde. Kjempemoro! Alle mine ivrige studenter fikk lage sin egen tusj de fikk med hjem etterpå. :)
 

Jeg må bare skrive litt om alle de vakre tingene jeg har brukt på kortet mitt!
Kreativ Scrapping har et fantastisk utvalg av papirer, blomster (og mer kommer snart!), stempler og pynt i butikken og jeg har virkelig boltret meg her!
Jeg har brukt mitt absolutte favorittpapir fra Maja design, min vakreste kantpunch "bartepunchen" fra Martha Steward, tekststempler fra Kort og Godt. Blomstene mine er fra WOC og Kort og Godt og den vakre antikke nøkkelen er fra Kreativ Scrappings eget merke. Linkene ligger under.
 
Her ser dere fargene jeg har brukt på motivet mitt:
 
Da er det bare for meg å begynne å tenke ut hva høstens Copic kurs skal inneholde. Trine og jeg jobber litt med et felleskurs hvor vi både fargelegger og lager noe med motivet etterpå. Spennende!
 
Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss.
Ha en fin vårdag!
 
Klem fra Jill
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping