onsdag 18. september 2013

DT Camilla og Maja Design


For en stund siden fikk vi alle i designteamet spørsmål fra Kreativ Scrapping om vi hadde lyst på en ekstra utfordring - Vi skulle få leke med de herlige mønsterarkene fra Maja Design Vintage Spring Basics, og lage én LO og et valgfritt prosjekt med baksiden til det samme arket, klart vi var med!

Mine ark var de vakre arkene 1st of April og 2nd of April:


Til LOen skulle jeg bruke den nydelige forsiden på 1st of April, og til mitt andre prosjekt skulle jeg bruke baksiden. Jeg fikk i tillegg også med 2nd of April :)
Baksidene ser dere her:


Jeg har alltid likt Maja Design sine duse og delikate mønsterark med de vakre små detaljene, men denne kolleksjonen er virkelig ekstra lekker. Nydelige farger og jeg elsker de små fuglene.

Jeg trenger vel ikke egentlig si at jeg har kost meg med denne oppgaven? Men det har jeg altså virkelig :)

***

Her er min LO med forsiden av 1st of April:

Jeg er veldig glad i å lage LOer. Jeg liker å ta vare på spesielle bilder som enten er ekstra fine, eller som dokumenterer opplevelser eller noe annet som betyr noe ekstra for meg. Jeg var derfor veldig glad for denne utfordringen, for egentlig får jeg ikke laget nok LOer i scrappehverdagen min:) LOer er også flotte gaver - sett dem i en ramme, monter dem på et lerret eller bruk fine små hengere som oppheng.

Nederst i innlegget finner dere linker til produktene jeg har brukt. I tillegg finner dere blondeservietter her og bokstavstickers her.

***

Mitt tilleggsprosjekt er et brettekort med magebelte pynet med blomster og tekstbanner. Jeg har her brukt baksiden av 1st of April, og i tillegg både forside og bakside av 2nd of April:Inspirasjon til bretteteknikken er hentet fra siste Ett trykk.Jeg er som mange av dere glad i bretteprosjekter - alltid moro med et nytt brettekort man ikke har testet ut før! Jeg beundrer kortlagere som bruker mange ulike mønsterark på prosjektene sine og får dem til å harmonere så lekkert.
Med disse flotte arkene fra Maja Design var det moro å kombinere mønsterarkene på ett og samme prosjekt. Et godt tips er å kjøpe flere ark fra samme serie - de passer ofte veldig fint sammen og man har et godt utgangspunkt.
Produktene jeg har brukt finner dere nederst i innlegget.

4 kommentarer:

 1. Så vackra alster, otroligt fin vikning på brettekortet den måste jag testa. Tusen tack för inspirationen.
  Kram Eva

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det sto Inspirasjon til bretteteknikken er hentet fra siste Ett Trykk og hvilken månede på bladet og nr.??

  Hilsen Trine Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var augustnummeret, altså 04/13😊

   Slett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping