onsdag 6. november 2013

EKSPLOSJONSBOKS OG KORT-GDT UNNI

Som jeg skrev tidligere var vi så heldig å få med oss fantastisk flinke Unni i november og hun kastet seg rundt og lagde flere vakre bidrag for oss!
I dag skal jeg vise nok et fantastisk prosjekt, en eksplosjonsboks og et kort som hører til.
Unni har skrevet litt underveis hva hun har brukt og har laget en liste med linker for dere nederst i innlegget :)
 
***

Det første jeg tenkte på da jeg hørte tema blå jul, var snø og vinterlandskap. Jeg elsker jo dies, og det finnes så mange flotte både med snø og landskap. Jeg har laget en eksplosjonsboks og et matchende kort.
 
Når jeg først var i gang med disse diesene, lagde jeg like godt et matchende kort også. Samme kartong, ark og dies som på esken. Men i tillegg har jeg brukt Spellbinders Detailed Scallops. Aleene's True Snow og glitterlim her også.

Innsiden av kortet. Her har jeg brukt samme rammedies som på forsiden. I tillegg har jeg brukt Poppystamp Winterflake Frame, Spellbinders oval og Spellbinders scalloped oval dies. Tekststempel fra Kort og Godt
 

Det er alltid morsomt å se noen åpne en eksplosjonsboks for første gang :) De fleste skvetter litt når sidene ramler utover. Akkurat denne boksen ble litt åpen og løs i sidene, så her vil vel de fleste skjønne at det ikke er en vanlig boks. Både kortet og boksen er laget av mørk blå og hvit bazzill. Mønsterpapiret er fra Papirdesign og heter Stjernehimmel.

Jeg har brukt disse diesene:
Memory Box Frostyville border
Memory Box Frostyville Wreath. Dette er egentlig en rund dies, men det går fint å klippe ut deler av kransen og rette dem ut.
Landskapsdiesene, hus og trær, er fra Marianne design.
 

Oppå lokket har jeg brukt Spellbinders 2010 Snowflake Pendant og Quickutz nesting scallops. Stempel fra Kreativ Hobby. Jeg har ikke pyntet så altfor mye oppå lokket, jeg ville nemlig ikke at det skulle bli for høyt og klumpete her. Hvorfor skal jeg forklare etterpå :) Men noen bling gikk bra.

Slik ser boksen ut åpen. Jeg har brukt de samme snø-diesene som på utsiden. I tillegg har jeg brukt Memory Box Deer Trio. Mønsterarket er det samme som på utsiden av boksen, men her har jeg brukt baksiden av det tosidige arket. Midt i boksen har jeg laget et juletre av Cheery Lynn O Tannenbaum X-mas Tree. Både utenpå esken og inni har jeg brukt masse Aleene's True Snow. Den finnes både med og uten glitter. Jeg har bare den uten glitter, men jeg la bare på litt glitterlim oppå snøen.

Som jeg nevnte tidligere pyntet jeg ikke så alfor mye oppå lokket. Grunnen var at jeg ville bruke den under boksen også. Det hadde ikke fungert så godt hvis det var for mye pynt på. Det er moro med eksplosjonsbokser idet man åpner dem, men de tar mye plass når de er åpnet. Og innsiden synes selvsagt ikke når lokket er på. Derfor tenkte jeg at hvis jeg lager lokket litt stort kan det brukes under boksen slik at sidene åpnes bare litt. Da kan man se både utsiden og innsiden på en gang.

 
Tusen takk til alle som har tittet på prosjektene mine! Og tusen takk til Kreativ Scrapping som ville ha meg som gjestedesigner! Jeg håper jeg har kunnet bidra med litt inspirasjon.
God jul til alle!
 
HER er Unni sin blogg om dere vil besøke henne, det er virkelig en blogg å følge med på for dette er en kreativ dame♥
Tusen takk for at du ville gjeste Kreativ Scrapping Unni, det har vært en glede å ha deg med. Det vil komme et bidrag til fra Unni i midten av måneden også, og uten å røpe for mye er det også et prosjekt med kreativ bruk av dies ;)
 
Produktliste:
Hvit og mørk blå bazzill
Mønsterark Papirdesign Stjernehimmel
Spellbinders 2010 Snowflake Pendant
Quickutz nesting scallops
Stempel fra Kreativ Hobby
Bling
Dobbeltsidig tape og glossy accents
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping