fredag 8. november 2013

PAKKEMERKELAPPER

I dag tenkte jeg, Jill å vise noen av de merkelappene jeg har laget til jul.
Disse er raske å lage, ser litt finere ut enn mange av de man får kjøpt og er perfekte for å få brukt opp litt restepapir. Jeg lagde mine 10 på en liten formiddag sammen med minstejenta. Hun lagde sine av gule Halloween papirrester og ble SÅ fornøyd med resultatet!
 
Mine derimot, er laget med mønsterark fra Maja Design, Vintage Autumn Basics , litt bølgekraft fra Joy!Craft og stempler og pynt fra vår sponsor denne måneden Kort & Godt.
Jeg har brukt ulike stempler fra Kort og Godt, og det som er så fint med de er at de kan kombineres med hverandre og holder seg like fine år etter år.
 
Dagens produksjon og ett skritt nærmere jul ;)
Litt ulikt design må det jo være, men alle har tekst fra Kort og Godt, Stjerne fra Marianne Design, en bit kanelstang som bare lukter helt himmelsk og de små hvite Hortensiaene fra Kort og Godt som er min favoritt på blomsterfronten, for de passer til alt!

Jeg fant disse fantastiske plastboksene i nettbutikken som jeg skal bruke til gaver til to venninner med noen velsmakende småtterier oppi. De finnes i 3 og 5 dl og selges en og en.
Litt matchende silkepapir rundt og man har en nydelig gaveinnpakking.

Baksidene ser helt like ut og er kun stemplet med Til og Fra som er fra DENNE stempelplaten fra Kort og Godt, M-162. Enkelt og fint ♥

Jeg lagde to runde merkelapper også med de samme stjernenefra Marianne Design på. Her har jeg brukt DENNE stempelplaten fra Kort og Godt, M-160.

Fire enkle stjerner med den nye fine bølgepappen til Joy!Craft. Denne er litt tynnere og har litt mindre riller enn de andre jeg har brukt, og det passet meg perfekt til dette prosjektet.
 HER finner du de som jeg har brukt og man får kjøpt 1 eller en pakke med 10.
 
Da håper jeg dere ble inspirert til å lage deres egne merkelapper. Innimellom fargelegger jeg små motiver og bruker til pakkelapper, men det er selvfølgelig litt mer tidkrevende.
 
I fjor brukte jeg i tillegg til denne stjerne diesen fra Marianne Design også både hjerte og juletre diesen til merkelapper, og det blir jeg nok å gjøre i år også. De er bare så lekre alle tre.
HER finner dere stjernediesen
HER finner dere hjertedeisen og
HER finner dere juletrediesen
 
Med ønske om en fin dag til dere alle fra Jill ♥
og noen bildelinker i tillegg ;)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping