fredag 1. november 2013

UTFORDRING #11 BLÅ+JUL

Hei og velkommen hit, så hyggelig at nettopp du kom innom oss i dag.
Vi er klare med en ny utfordring på bloggen og siden julen nærmer seg med stormskritt har vi en enkel, men koselig oppgave for dere.

JUL+BLÅ

Vi liker oppgaver hvor dere kan utfolde dere og skape det dere vil og derfor er også oppgaven romslig. Det eneste vi krever er at det skal være med JUL som tema og inneholde fargen BLÅ. Så her bestemmer du selv om du vil lage juletrepynt, julekort, pakkelapper, fyrstikkesker, lo med julebildene fra i fjor eller hva du måtte ønske. Vi gleder oss hvertfall til å se hva dere skal vise oss!
Denne måneden er vi sponset av ingen ringere enn Kort & Godt.
De trenger vel ikke mye til introduksjon, de er manges favoritt både når det gjelder stempler, mønsterark, charms og blomster.
Vi har mange av de flotte produktene deres i butikken og vil du ta en tur finner du alt HER
Premien de sponser er denne fantastiske pakken med 2 store julestempelplater♥Kort&Godt sponset også designteamet med fantastiske stempler, så dere vil nok få se mye inspirasjon med dette utover i måneden.

Her er i allefall designtemaets tolkning av oppgaven

JUL+BLÅ

***Motivet er Star Tilda og den har jeg masket sammen med Old Swedish Church fra Magnolia
Fargelagt med Copic, men desverre så skrev jeg ikke ned fargene denne gangen.
Jeg har brukt God Jul teksten fra Kort og Godt plate M160 og den samme inni kortet.
Ark fra Maja Design, både Vintage Summer Basics og Vintage Spring Basics. Blomster fra WOC og Kort og Godt. Osteklut og kakeserviett, samt litt tråd og en bjelle. Som snø har jeg brukt min nye favoritt, Aleene's Glitter Snow

***Kort og Godt har masse flotte produkter, og eg har brukt mange av dei på dette kortet. Mønsterark - Symfoni - blå, Charms, som er har embossa med Frantage - shabby withe, blonde med roser og so stempel frå M162 - Du stjerne over og M 163 Juleklem som eg stempla med brun StazOn.
Ellers har eg brukt Kraftkartong, Marianne Dies - creatables - Bartre, Hamp, bølgepapp, halvperler blonde, Reinsdyret lagde eg ei form av mold-n-pour som eg tok papirleire - Creative Paperclay oppi..(tutorialen på korleis du lager slike finner du HER)..
 Eg har Distressa og sverta alle kanter med paper distress og Distresspute - walnut stain.

***Kort & Godt har utrolig mange fine produkter og mange av produktene jeg har brukt på dette kortet er nettopp fra Kort & Godt: Stempel M-162, mønsterark Symfoni turkis - papirer fra Kort & Godt finner du her, pyntegren med krystaller hos Kreativ Scrapping finner du her, snurreblomst, snurret pyntegren og perlestrå.
 I tillegg har jeg brukt dies fra Memory Box Rizza Snowflake, Marianne Design Swirl LR0271 og Sizzix Movers & Shapers Tree Line, Aspen Snowflake kantpuncher fra Martha Stewart, Distress dry glitter Clear Rock Candy, effektsnø, musselinbånd, seambinding (hug snug), osteklut, hvit Bazzill og Memento Tuxedo Black stempelpute.

Midten av kortet kan vippes opp og skrivefeltet kommer til syne. 
Ideen til dette kortet har jeg funnet hos Marianne***
Trine-Lise


Nå har jeg hatt det koselig med masse godsaker fra Kort & Godt!
Jeg har brukt julenissen & text fra stempelplate M131.
Nissen har jeg stanset ut med Spellbinders Golden Labels Four og 
texten med Sizzix Embosslits Ornate Frame.
Mønsterarket er Jul i Blått og dette har jeg pyntet med 
pyntegren i krystall, pyntenål, blonde og blomster fra
WOC og Iamroses.
 Inni kortet har jeg brukt et av motivene på mønsterarket som pynt.

***

Maya
vår herlige faste gjest


Jeg har laget en gavepose, av en brun papirpose :)
Kledd den med hvit Bazzill og papirer fra Bildmålarnas julekolleksjon fra ifjor.
Det nydelige motivet er også fra julekolleksjonen ifjor og heter; LWF Christmas fun.
Motivet har jeg fargelagt med Distress Markere.
Teksten er ifra North Star Stamps.
Motivet og panelet er stanset ut med Spellbinders - Wonky Rectangle.


***

Og så har vi med oss en fantastisk gjest til, en kreativ dame fra Oslo
Unni som har laget noen fantastiske prosjekter for oss.
Her er det første, men det kommer mer utover måneden!

Dette skriver Unni:

Hei, jeg heter Unni og har fått æren av å være gjestedesigner her hos Kreativ Scrapping.

Som dere sikkert vet er det blå jul her i bloggen denne måneden. Jeg har lekt meg litt med noen av mine favoritter innen scrappeutstyr, nemlig dies. Det finnes så mange fantastisk flotte dies! Og de kan brukes til så mye, ikke bare å lime flatt på kort. Her har jeg laget en julekule med Memory Box Emma Ornament.


På engelsk kalles denne teknikken honey comb. Jeg tok dessverre ikke bilder underveis og tror ikke jeg klarer å forklare det så godt. Men her er en link til en god tutorial: http://www.tinkerwithink.com/2011/12/xmas-blitz-day-14-paper-honeycomb.html


Jeg kappet bare ut 16 ornamenter, ikke 18 som i tutorialen. Seam binding og ytterkantene på ornamentene er farget med distress ink Chipped Sapphire.Seam bindingen brukte jeg til oppheng og feste for snøcharms, perlekapper og sølvperler. Tredde alt på båndet før jeg limte det inni kula. Så var kula klar til å åpnes og limes i ytterkantene. Det er tynne limeflater her, jeg tok meg god tid så det rakk å tørke. Til slutt knyttet jeg en sløyfe med hvit og farget seam binding på toppen av kula og pyntet med crystal drops og en snøcharms.


Jajaja, da regner jeg med at dere er fulle av inspirasjon og sitter klare med lim, papir, dies, perler og bånd og er klare til å lage deres egne BLÅ JUL prosjekt.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin november og vi håper dere har mulighet til å bli med oss på utfordringen vår.


1 kommentar:

  1. jeg er ny her, og ønkser å bli med i konkuransen, men når går fristen ut, og hvordan sender man inn bidraget? jeg har ikke blogg :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping