lørdag 11. januar 2014

TUTORIAL - LAG ENKLE KORT MED DIN EGEN BAKGRUNN


LAG ENKLE KORT MED DIN EGEN BAKGRUNN.Jeg tenkte vi skulle ta framm Distress stempel putene våre og leike oss og grise lite gran :) 


Du trenger ikke så mye. Akvarell ark, Distress Ink puter i et par farger, spray til å ha vann i og en akrylklosse.Du begynner med å dabbe stempelputene litt her og der på stempelplata. Sånn ser det ut når du har dekket plata.. Spray vann på akrylklossen. 
Holder du sprayen nærme (som her på bilde) blir det mye vann på plata. 
Jeg holdt plata ca 40-50cm ifra sprayen da jeg sprayet.Så er det å snu platen ner på et akvarell ark og press plata ner.Arket henger litt igjen i plata når du tar den av.
Som du ser, blir det også litt mye vann og farge noen plasser iforhold til andre.
Om du vil, kan du sprute litt mer vann på akrylen (for her er det mer farge igjen)Så dytte den på samme feltet en gang til.. om du syns det var for lite farge eller det ikke ble helt sånn du hadde tenkt.. Her har eg fått et stort vått felt. Du kan vente til den tørker, eller bruke en varmepistol eller som jeg har gjort...…tørket den vekk med litt tørkepapir. Da dytter du bare papiret på.. IKKE DRA!Sånn.. Her er ferdig resultatet mitt denne gangen.
Da er det bare å utfolde seg som en vil.Jeg valgte denne gangen å stemple et stempel på. Da har jeg brukt en vannfast stempelpute, ellers renner det bare utøver om det ikkje er vannfast.Så har jeg tatt fram vannpenselen min. Stempla litt med Distress ink pute på akrylklossen. Og so brukte eg vannpenselen til å fargelegge turmannen. Om du har mange puter, men ingen refill, så er dette en grei måte å klare å male med bare putene.Så er det bare å skjære/klippe det ut og montere det på et kort.


Her har eg gjort akkurat det samme, bare med andre farger. 


Eg prøvde meg også litt i knæsj rosa… :) 


Her ser du litt hvordan resultatet blir når en bruker mye vann, litt vann og så Glimmer Mist.Her har jeg stemplet på med vannfast stempelpute igjen.. med det tøffe stempelet fra Kort og Godt.
Skjær/klipp det ut og monter det på kort.Her er alle ferdig montert..På denne er det brukt mye vann.
På denne er det brukt veldig lite vann. 


På denne har jeg brukt ikke så mye, men ikkje så lite heller ;) Glimmer Mist.
Det gjør at du får en litt glittring over det hele.Inni kortet har jeg gjort det veldig enkelt med et hvitt ark med tekst stempel fra samme stempel plate. 

Håper du har lyst å prøve deg litt også.. 

Klem fra Tine5 kommentarer:

 1. Dette ble skikkelig artig, tusen takk for flott bidrag, Tine. Til alle som er med å kommentere på innlegg denne måneden og som deler og liker oss på Facebook er med i trekning av enda ett Paper Nest Dolls stempel.
  Blir masse premier å vinne denne måneden, er det ikke artig...

  Sjekk ellers disse linkene her:
  http://kreativ-scrapping.blogspot.no/2014/01/riktig-godt-nyttar-til-dere-alle.html

  HIPP HIPP HURRA VI HAR RUNDET 2600 FØLGERE PÅ FACEBOOK.
  EKSTRA GAVE TIL EN HELDIG VINNER DENNE MÅNEDEN:
  PREMIEN BLIR 1 STK STEMPEL FRA
  BILDMÅLARNA ALVA COLLECTION ROSES + BLOMSTER.

  Premien trekkes på alle ordrer som har kommet inn fra 01.01.2014 til 31.01.2014.

  NB! Vi har også en større premie å vinne denne måneden:
  Se her
  http://kreativ-scrapping.blogspot.no/2014/01/riktig-godt-nyttar-til-dere-alle.html

  Håper du vil være med å dele nyhetene...


  Tusen takk og riktig god helg til dere alle

  Minner om at:
  Denne måneden kan vi meddele dere at The Paper Nest Dolls starter opp en ny utfordringsblogg i januar. Kreativ Scrapping er stolt eneforhandler av stemplene i Norge og denne måneden vil vi derfor sette litt ekstra fokus på produktet. Vi anbefaler dere varmt å følge oss og den nye bloggen for her blir det masse flott å vinne fremover. Kreativ Scrapping vil være hovedsponsor for bloggen til TPND Norway.
  Bloggen finner du her: http://thepapernestnorway.blogspot.no/

  Her har Kreativ Scrapping sponset bloggen med en splitter ny Sizzix Big Shot maskin som du kan vinne + stempler fra produsenten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker for flott innlegg om bruk av Distress Ink putene, Gir en flott effekt. Liker spesielt at det blir lagt ut denne type artikler hvor man kan lage enkle design, Hvis man vil kan man jo fylle få med "bling" også, men har man ikke så mye liggende og skal lage ett kort i en fart til en bursdag eller lignende kan resultatet bli veldig bra selv med begrensede resurser på scrappingbordet. Når det er sagt , all respekt til kortene som ellers blir presentert her på bloggen som har komplekse design og masse detaljer, de er kjempeflotte de også, men krever kanskje litt mere planlegging og resurser .

   Slett
  2. Vi takker for innspill og gratulerer samtidig som vinner av The Paper Nest Dolls ekstra premie.

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping