onsdag 19. februar 2014

GJESTEDESIGNER RANDI THORSEN

 Hei og velkommen inn til oss i dag

I dag har vi vært så heldige å få med oss ei dame som er velkjent i scrappemiljøet i Norge. Hun er beundret for sine vakre, romantiske kreasjoner, sine herlige bokser og flotte bretteesker.
Tusen takk Randi Thorsen for at du vil være gjesten vår i dag.
Dette skriver Randi om seg selv :)

***
Jeg heter Randi Thorsen, er gift, har en sønn på 12 år og er “hekta” på scrapping.
Jeg lager både kort, esker, tags og scrapper litt bilder også når tiden strekker til. Jeg har ikke noen bestemt stil. Jeg liker både C&S, shabby chich, lag på lag, vintage og det hele. Jeg lar meg inspirere av farger, stemning og ikke minst det som er å finne på nett.
Jeg har vel holdt på med denne hobbyen i cirka 8 –9 år snart. For å unngå masse rot i hele huset har min mann vært så snill å laget et eget scrapperom  til meg. Her inne har jeg alt jeg trenger og masse som jeg ikke trenger.....

Her har jeg laget en eske med gelantinvindu.

 Jeg har stemplet denne herlige teksten fra Nort Star Stamps i bunnen på esken og fyllt den med sjokoladehjerter.  Det er alltid hyggelig å kunne overraske noen med en liten gave.

Jeg har gått ut fra disse to malene, men forandret litt i målene. (Denne esken måler 10 x 10 cm og er 3 cm høy. Så er den også uten kortlokk).Utstyr jeg har brukt:
1 kommentar:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping