lørdag 19. april 2014

MIXED MEDIA PÅ LERRET

HEI ALLE SAMMEN!! :) 

Vi har vært så heldig å få et kjempe lekkert lærret fra vår Gjestedesigner Mari Solbakk idag. Hun har laget en liiiten trinn for trinn beskrivelse hvordan hun har laget den også :)

Dette skriver hun om seg selv:

Jeg heter Mari Solbakk, 32 vintre gammel, gift og mamma til Karoline på 4 år. 
Jeg har siden jeg var liten alltid likt å lage kort, klippe og lime, men begynte for alvor med kortlaging for 5 år siden da jeg gikk gravid. Ettersom tiden har gått så har det blitt mindre kort og mer LO'er, lerret eller minialbum, men stemler og tusjer er ikke helt lagt bort. For tiden er jeg veldig glad i mixed media og klin og gris. I starten gikk det mye i vintage og veldig ton i ton, men er blitt veldig glad i dylusions og de sterke fargene det siste året, halvannet. Jeg har min egen kosekrok på loftet, der har jeg satt inn en gjesteseng så blir den ett fint alibi til alt dill og scrapperier. 
Og her kommer det kjempe vakkre lerrete med trinn for trinn beskrivelsen :) 

Mari skriver:

Jeg har laget ett mixed media lerret som jeg er blitt veldig glad i å lage, blandet dette med litt klassisk og sart blomsterpynt. Jeg har alltid vært glad i det sarte og litt vintage stilen, men etter å ha møtt Linda Brun og vært på ulike kurs med henne har jeg blitt mer og mer glad i mixed media og fargebruk. Så dette lerretet er en kombinasjon av mine favoritt "stiler".Jeg har her brukt ett lerret på 30x30cm, det har jeg dekket med avispapir og medium, så litt mer papir o.l. med struktur i og hatt på godt med ekstra hevy medium. Jeg er blitt veldig glad i ett produkt som heter effekt snø og har også brukt det her, før jeg dekker med gesso.


Så har jeg funnet fargene på sprayene jeg vil bruke, det varierer veldig hvilke typer jeg bruker, men i dag har jeg brukt to Dylusions, fargene Lemon zest og bubblegum pink. Jeg har brukt hvite flate blomster under de rosa og hvite rosene for å skape litt mer volum.


Slik ble mitt lerret, etter å ha sprayet med gul, fant jeg en sjablong og sprayet med litt rosa for å skape litt mønster med den rosa spayen. Så hadde jeg på litt  washi tape, og bølgepappa under bildene slik att de kommer litt "opp" av all pynten . Jeg har pyntet med stjerner fra Studio Calico, alfabet fra amy tangerine og blomster fra WOC.


Stort sett alt jeg har brukt her finner du i butikken hos Kreativ scrapping, avisene jeg har brukt er utenlandske som jeg har kjøpt på narvesen, jeg liker veldig godt de jeg ikke forstår, for da kan man ikke tyde de avisene som skinner gjennom :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping