onsdag 25. juni 2014

NYTT DT MEDLEM + LAYOUT MED BLOMSTER FRA K&G, WOC & PRIMA

Hei alle sammen!

Velkommen hit til KREATIV SCRAPPING sin inspirasjons blogg. I dag vil vi presentere vårt nye DT medlem for dere! Vi har vært så heldig å få med oss en virkelig dyktig og kreativ scrapper! Hun lager så utrolig masse fint, og vi er sikker på at dere vil få masse inspirasjon fra denne herlige damen! 

Velkommen til Linda!

♥♥

Jeg heter Linda, er 32 år, og bor på Sørlandet med mann og fire barn. Jeg begynte å scrappe i 2007, først bare helt enkelt klipp og lim i album, men det ballet fort på seg. Nå er scrappingen min avslapning i en ellers hektisk hverdag. Jeg har mitt lille scrappekott i hva som opprinnelig var en liten bod på 1,8 kvadratmeter, og her koser jeg meg glugg. Det er layouter som ligger meg nærmest på hjertet, og jeg liker å scrappe i de fleste stiler. I tillegg driver jeg med project life, en flott måte å få dokumentert den helt vanlige, ordinære hverdagen på.

Tusen takk til Kreativ Scrapping for at jeg får være designer for dere.


Her er Linda sitt første DT bidrag: 

I dag vil jeg vise dere en LO med mye blomster. Den er søt og litt "jentete" og har et romantisk preg.


Jeg har brukt mønsterark fra Kort og Godt som base for LOen. Har også brukt en stencil fra Prima sammen med Modelling Paste for å lage mursteinmønster. 
Deretter har jeg brukt littegrann glimmermist, vårt utvalg finner du her for å lage litt fargespill i bakgrunnen. Bølgepappen er malt med Gesso og deretter svertet med distress ink i fargen Gathered Twigs.
Bildet er festet med 3D-puter, for å få det litt opp fra bakgrunnen. Jeg har brukt en kakeserviett og Osteklut bak bildet, og ellers pyntet med chipboard fra Wycinanka. 

Til sist har jeg pyntet med blomster, du finner stort utvalg av blomster hos oss her. Når jeg skal plassere blomster på en LO, pleier jeg alltid begynne med de største blomstene først, og deretter bygge på med mindre blomster, blader og evt chipboard eller bling/perleswirler dersom jeg bruker det i tillegg. Her har jeg begynt med en blomsterranke fra Prima.(Kreativ Scrapping har denne som er lik, men som er mørkere i fargen.)
Detaljer: 
Når jeg bruker blomsterranker, pleier jeg klippe de fra hverandre med tang slik at jeg kan la de omkranse bildet. Jeg har i tillegg spart igjen litt av "grenene" til å bruke sammen med tittelen oppe i venstre hjørne.  
Deretter har jeg fyllt på med hvite roser fra Wild Orchid Crafts (WOC) og rosa Hortensiablomster fra Kort&Godt.

Disse er virkelig lekre blomster, både brukt i bunt som de opprinnelig er, 
men også klippet fra hverandre og brukt en og en, slik jeg har gjort på denne LOen.  

Jeg håper dere har blitt litt inspirert, og ønsker dere en super dag!

Klem fra Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping