mandag 9. juni 2014

PROJECT LIFE - LOMMESCRAPPING INSPIRASJON #2 (Del 1)

Hei alle sammen :D

Endelig er det tid for mer lommescrapping inspirasjon her på bloggen! :)
Denne måneden vil vi vise dere både PL sider og andre prosjekter som inspirasjon til hva du kan bruke lommescrapping produkter til.
Det er bare fantasien som setter stopper ;) 


Inspirasjonen denne måneden blir derfor publisert i to deler, og dette er den første delen!
Den andre delen vil bli publisert den 17. Juni :)

Dette var en uke med mange bilder, og da liker jeg å bruke litt nøytrale PL-kort, som gjerne går igjen i fargene på bildene. Dette fordi jeg liker at bildene mine kommer i fokus, da det er de som skal fortelle "historien".  

Til å lage sidene mine har jeg  brukt to design A sider fra Project Life.  6x4 kortene er Simple Stories mønsterark som jeg har kuttet til og pyntet med stempelstickers og wood veneer. 3x4 kortene er fra PL-kitet Midnight Edition. De er super å bruke til litt "nøytrale" sider. Bildene er pyntet med banner sticker og stemplet med Ali Edwards stempelwood veneer og papirpynt. 

Linda:
Denne uken vil jeg vise en Project life-side som er holdt i kun turkise farger med innslag av grå/brune fargetoner. Jeg har en forkjærlighet for sider med farger som går ton i ton eller med kun et par farger, og spesielt er jeg glad i turkis. Derfor er jeg veldig glad i minikitet fra Dear Lizzy Polka Dot Party som består av kort i friske fine farger med mye turkise og rosa kort. 


Alle kortene på siden kommer fra Polka Dot Party mini kitet. Ettersom kortene er så flotte i seg selv, så har jeg valgt å bruke de uten for mye pynt. Ukesteksten har jeg skrevet ut direkte på kortet. Jeg bruker en mal jeg har laget for å skrive ut på, slik at jeg vet teksten kommer på rett plass hver gang.
Datoene er stemplet på med datostempel. Her ser du Kreativ Scrappings datostempler. Jeg kan virkelig anbefale å gå til anskaffelse av et datostempel, både til Project Life, men også til Layouter. Teksten er skrevet på linjet kort fra Project Life Becky Higgins. Dette er kort som er utrolig praktiske å ha i både 4x6 og 3x4, da de er supre når du skal skrive tekst, og de passer til stort sett alle andre kort.


Ettersom PL-kortene har avrundete hjørner, synes jeg det er finest å runde av bildehjørnene også. Jeg bruker en hjørnepunch fra Becky Higgins til dette, som har samme radius på hjørnene som PL-kortene har. Da får sidene et helhetlig uttrykk. 


Jeg har brukt Becky Higgins Grey Stickers Day på bildene for å vise hvilken dag bildene er tatt. Disse klistremerkene er veldig flotte, i en farge som gjør at de ikke tar for mye oppmerksomhet bort fra bildet. Ellers er kortene pyntet med chipboard fra Wycinanka og halvperler


Håper dere fikk inspirasjon til å lage lommescrapping sider :) 
Link gjerne til deres lommescrapping sider i kommentarfeltet, vi vil gjerne se :D 
Tusen takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake.


Kreative klemmer fra Linda og Kristine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping