søndag 1. juni 2014

Utfordring # 6 BLOMSTER

Det har blitt juni og en deilig sommer står foran oss. Vi i Kreativ Scrapping ser fram til late dager med finværsdager, godt selskap - og litt scrapping så klart :) 

Blomster hører sommeren til, og vi kommer til å ha ekstra fokus på blomster denne måneden. Det blir blant annet flere tutorials på hvordan dere kan lage blomster selv! Her er det bare å følge med.

# 6 BLOMSTER 

Vårt fine designteam har som vanlig laget sine bidrag som vi håper kan inspirere dere:
Jeg har brukt Sofiero og Vintage Spring Basics mønsterpapir fra Maja Design og motiv og tekst er fra Kort & Godt. Den nydelige banner dien, Heart Banner die, er fra La-La Land, swirldien er fra Magnolia og dien bak motivet er fra Marianne Design, den finner du her. Til blomstene har jeg brukt noen supre dies fra Marianne Design, de finner du her. Kanten nederst på det rosa mønsterarket er stanset ut med enda en die, også fra La-La Land. Sløyfepynten er ellers satt sammen av Seam Binding og perlesnor. Perler fra Storyteller.Jeg har laget et posekort med den herlige Leo Tilda fra Magnolia's Zodiac collection
Papirene er de herlige papirene fra Graphic 45's nyeste serie som heter Botanical Tea. Her har jeg bare brukt de brune arkene for å matche min monocromatiske Tilda fra forrige måneds Copic inspirasjon.
Blomstene mine er fra Wild Orcid Craft's fantastiske sortiment og mine favoritter, Hortensia fra Kort & Godt. Bak motivet har jeg brukt French Pastery Doily die fra Cheery Lynn og nederst en Magnolia DooHickey som heter Vintage Box Lacing Coffee


Trine-Lise


Jeg har laget et kort med papir fra Prima Natures Garden serie.
Rosene er fra Iamroses, teksten er Kort & Godt stempel, jeg har også brukt
resin fjær fra Prima og berries fra Magnolia.
Doilyen er farget med Prima Color Bloom Spray.
 

Tine


Jeg har laget en "bukett" med noen litt rare blomstrer, som jeg har sett nedi en pynta hermetikkboks.
Jeg fann inspirasjonen til denne på Pintererst. 
Her er det fint å bruke restepapiret. Jeg har burkt restepapiret fra Maja Design og litt kraftkartong.
Ellers har eg brukt osteklut som jeg har spreiet med en hjemmelaget blanding av distress ink  refill og glimmermist. Så har jeg pyntet med bast og trepynt.


KristineDenne gangen har jeg laget ett kort med hjemmelaget blomster. Til å lage blomstrene har jeg brukt JOY CRAFT SQUARE FLOWERS DIES, DISTRESS REINK AGED MAHOGANY, og Embossing pulver. Selve kortet er laget med hvit kartong og mønsterarket "3th of May" fra Maja Design . Så har jeg delt en kakeserviett i to, før jeg pyntet med chipboard fra Wycinanka  og halvperler.


Det venter som vanlig premie på en heldig vinner.

Premien er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 


Utfordringen vil gå frem til 28.06. kl 21.00.

Vinneren publiseres morgenen etter.
 
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager.

Sommerhilsen fra Kreativ Scrapping og designteamet:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping