onsdag 9. juli 2014

PROJECT LIFE - LOMMESCRAPPING INSPIRASJON #3

Endelig er det tid for mer lommescrapping inspirasjon her på Kreativ Scrapping bloggen! Denne gangen er det DT Linda og DT Kristine som skal dele sine herlige lommescrapping sider med dere! 
Er dere klar? ;) 

Linda:
Denne gangen har jeg laget en Project Life-side med mye farger. Jeg har brukt en design A side fra Project Life. Alle kortene kommer fra Becky Higgins Core Kit "HONEY"


Ukestittelen er printet ut direkte på kortet, og datoene er deretter stemplet på. KREATIV SCRAPPINGs utvalg av datostempler finner du her.


Ettersom det er så mye farger og mønster på kortene, har jeg holdt pynten enkel og nøytral. Jeg har brukt chipboard fra Wycinanka  på noen av kortene for å dra fokuset mot bildene. 


Jeg har i tillegg brukt washitape og dotter som pynt. Jeg har brukt Archival Ink Jet Black til å stemple på tekstkortet. Stempelet kommer fra Technique Tuesday .


Kristine
Siden temaet på Kreativ Scrapping bloggen den måneden er reiser, så tenkte jeg at jeg skulle vise dere en PL-side fra da vi dro på tur til Voss, i Camping vognen sammen med familien! 


Til  å lage denne siden har jeg bruk to design A lommer fra Project life.
Denne gangen har jeg brukt av ett av mine favoritt kit, nemlig minikitet Polka dot party fra Project Life og Becky Higgings.

Dette kitet har helt nydelige farger og de fineste filler cards'ene 

Det ble tatt mange bilder på denne turen, så dette ble en side med flere bilder enn vanlig. Derfor har jeg valgt å koble sammen noen bilder slik at de blir som et 6x4 bilde :) 

Til slutt vil jeg vise dere noen få detaljer bilder. Det ble ikke så mange denne gangen siden jeg valgte å holde sidene enkle slik at bildene fikk komme til sin rett! Men noen detaljer er det jo alltid ;) 


På dette kortet har jeg printet på "week 16" selv.
Og datoene er stemplet på med dette datostempelet

Her har jeg pyntet enkelt med dotter fra Doodlebug Design serie Swimming pool

Og på dette kortet har jeg stemplet med stempel fra Technique Tuesday


Vi håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ!
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :) 

Kreative klemmer fra DT Linda og DT Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping