lørdag 9. august 2014

PROJECT LIFE - LOMMESCRAPPING INSPIRASJON #4

Vi håper dere har hatt en fantastisk fin sommerferie, med masse fint vær, familie, gode venner og fine øyeblikk. Kanskje noen har tatt litt bilder i sommer?

Da er Lomme Scrapping/Project Life en helt super måte å få satt bildene i system, men samtidig at det blir utrolig lekkert, tøff og gøyalt. I tillegg blir det enda mer spennende å bla igjennom albumet, og bildene kommer gjerne mer til sin rett.

Her kan dere se alt det lekre Kreativ Scrapping har til Project Life og Lomme Scrapping

Linda:
Denne gangen har jeg laget en Project Life-side i en litt røffere stil enn jeg har vist tidligere. Jeg har brukt en design A side fra Project Life til å ha kortene i. Dette er en side med kun bilder av eldstesønnen og vennene hans, og jeg har derfor valgt å bruke svart og rødt som  hovedfarge. For å få litt røffere stil på kortene, har jeg brukt Distress paint i fargen Black Soot og påført kortene med et gammelt kredittkort. Dette har jeg gjort på både bilder og kort, samt på deler av pynteelementene. 


Når man kjøper hele core kits får man ti stk av hvert design med 3x4 kort. Selv om kortene er tosidige, kan det av og til føles som at man har litt mange like kort. Jeg synes derfor det er flott å av og til klippe disse fra hverandre og bruke deler av kortene som pynt på andre kort. På den måten får du brukt kortene på flere forskjellige måter, og du trenger ikke være redd for at de samme kortene går om igjen i albumsidene dine for ofte. Det har jeg gjort med flere kort på denne albumsiden, for å vise litt eksempler på "alternativ bruk" av kortene. Tekstboblen med "Hello" i, er klippet ut fra et kort fra Project Life Becky Higgins Midnight Edition Core kit, og deretter limt på et kort fra Project Life Becky Higgins Themed cards Teen Boy

På bildet øverst til høyre har jeg klippet ut et "happines is"  banner fra et annet kort fra Midnight Edition Core kit og brukt som pynt på bildet. Nede til høyre har jeg brukt et kort fra Themed cards Teen Boy og kuttet ut senteret av kortet. Her var det opprinnelig rutemønster inni, men jeg valgte å kutte det ut, og erstatte med hvitt som har fått litt svart maling på seg. Rutepapiret fra senteret på dette kortet brukte jeg som små pynteelementer på to andre kort, samt på et annet prosjekt.
Også her har både bilde og kort fått maling på kantene. På selve kortet har jeg stemplet med et stempel fra La Blanche.  Jeg har brukt et etikette-klistremerke for å lede oppmerksomheten til teksten på kortet. "you" er skrevet med små bokstavklistremerker. "just so cool" er stemplet med et stempel laget med Imagepac Stampmaker maskin, som gir deg muligheten til enkelt å lage dine egne stempler. Pila på tekstkortet er et stempel fra Papirdesign. KREATIV SCRAPPING har ikke akkurat dette stempelsettet inne, men her finner du det store utvalget av andre stempler fra Papirdesign. "Tuesday" er et stempel fra Technique Tuesday.  Selve kortet er fra Project Life Becky Higgins Themed cards Teen Boy. Jeg har brukt et diessett fra Project Life, med 3x4 og 4x6 dies, samt dies til flere pynteelementer til kortene. På bildet har jeg brukt en dies fra dette settet for å lage den stripete delen av kortet nederst. Jeg har også brukt dette diessettet til å stanse ut piler og banner jeg har brukt på andre kort på siden. Alle disse delene er stanset ut fra samme kort som jeg klippet ut "happines is"-banneret som ble brukt på øverste bildekort. På ukeskortet har jeg denne gangen skrevet "week 10" for hånd, og deretter stemplet datoene med stempel på et etikette-klistremerke. Jeg har i tillegg stemplet med stempel fra Papirdesign, og brukt gesso sammen med en stensil for å lage ytterligere litt mønster på kortet. Chipboardstjerna kommer fra Wycinanka, og er malt med svart distress paint. Selve kortet er fra Project Life Becky Higgins Sunshine Core Kit.Kristine: 
I uke 12 skjedde det utrolig masse kjekt som jeg måtte forevige, som den scrappemammaen som jeg er ;) Derfor blir denne uken vist til dere i 3 del.
Dette er del 1, del 2 kommer 9. september og del 3 kommer 9 oktober.

Jeg har brukt to DESIGN A sider fra PROJECT LIFE til å ha bildene og PL-kortene mine i. Dette er ett format jeg er helt forelsket i 


 Ofte tar jeg utgangspunkt i fargene på bildene mine når jeg velger ut PL-kort og pynt. Ofte skjer det helt ubevist, og jeg ser det ikke før etterpå. Men jeg føler det gir mer helhet til sidene mine, og at der fremhever bildene mine. Siden PL-kortene og pynten i seg selv ikke blir blikkfanget, men bildene.
PL-kortene jeg har brukt på denne siden kommer fra core kitene MIDNIGHT EDITION og HONEY. Kortet nede til høyre på siden er mønsterark fra SIMPLE STORIES som jeg har skjært til i 4x6". Jeg brukte hjørne punchen fra Project Life til å lage runde hjørner. PL-Siden har jeg pyntet enkelt med stickers fra SN@P serien til Simple Stories, chipboard hjerte fra Wycinanka som forhandles hos Kreativ Scrapping, rollerstamp, og stempler fra Ali Edwards.

 Her har jeg brukt PL kort fra core kitet SUNSHINE og det PL-kortet som jeg har pyntet med buttons, stickers og WOOD VENEER er et mønsterark jeg har skjært til i 3x4". Denne siden er: To be continued, så følg med 9. September.


Vi håper dere ble inspirert til å selv være kreativ, og kanskje noen ble inspirert til selv å begynne med Lomme scrapping?


Kreative klemmer fra DT Kristine og DT Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping