fredag 1. august 2014

UTFORDRING #8 - BRYLLUP

Det har blitt august og selv om sommeren er på hell har vi fortsatt fine, varme dager foran oss og mange har sikkert fortsatt ferie å glede seg til. August betyr for mange også bryllup, og vi i KREATIV SCRAPPING har denne måneden masse ekstra bryllupsinspirajson å dele med dere.

Utfordringen vår til dere denne måneden er å lage noe med bryllupstema - kort, gaver, LOer - hva som helst bare det har med bryllup å gjøre.

# 8 BRYLLUP 

Vårt fine designteam har som vanlig laget sine bidrag som vi håper kan inspirere dere:Jeg har brukt perlestrå, stempel og mønsterpapir fra Kort & Godt, blomster fra Storyteller, hvitt musselinbånd fra dinfantasi og den utrolig lekre Floral Frame die fra Wild Rose Studio.

Jill
Jeg har laget eksempler på bordkort til bryllup med to herlige ministempler fra Magnolia. Kreativ Scrapping kan få tak i alle ministemplene fra Magnolia, så det er bare å sende en forespørsel. Disse to heter "Where is my bride Edwin" og "Runaway Tilda"
Mine to er fargelagt med Copic Markers og jeg har brukt den lekre Magnolia DooHickey "Angelwings" sammen med blomster fra Kort og Godt og WOC på siden. Enkelt og dekorativt.Kristine


Jeg har laget en minnekoffert som jeg skal gi i gave i ett bryllup. Bruden hadde et ønske om å ha noe til å oppbevare minner fra bryllupet i, og sånn ble ideen til. Til å lage denne minnekofferten har jeg brukt en pappkoffert som jeg har dekorert med de nydelige Maja Design papirene fra Vintage Spring!  Papirene har jeg bygget i 3 lag med litt papir rester inn i mellom, blondeservietter, og osteklut. Hvert lag har jeg limt fast med 3D-puter.
Som pynt har jeg bruk av de lekre blomstrene fra Wild Orchid som Kreativ Scrapping er forhandler for, halvperlercharmschipboard fra Dutch Doobadoo og utklippet sommerfugler fra Kort og godt. Tittelen er kuttet ut med Silhouette Portrait på chipboard papir. Jeg malte tittelen hvit med dabber og dekorerte den med embossing powder. Til slutt laget jeg en sløyfe av Hug Snug og hyssing, på håndtaket på kofferten.

Linda


Bakgrunnsarket kommer fra Kaisercraft Base Coat collection og heter Shabby Chic, et av mine favorittark til Layouter. Jeg har brukt modelling paste og en sjablong fra The Crafters Workshop på bakgrunnsarket.  Jeg har brukt ark fra Studiolight 6x6 Paperpad bak bildet. Disse har jeg distresset langs kantene med Tim Holtz Tonic Paper Distresser, og deretter krøllet sammen for så å rettes ut igjen. Jeg har i tillegg brukt en stensil fra Studio Calico, Here and There Chevron på det mørke papiret. Jeg har sprutet litt lett med glimmermist i fargen Verdigris, og også påført litt med en pensel under og over mønsterark-bitene. Jeg har stanset ut på hvitt skissepapir med Cheery Lynn Fanciful Flourish die. Denne er bestillingsvare hos Kreativ Scrapping, men er virkelig verdt å bestille. Den er utrolig lekker, og veldig anvendelig. Tittelen kommer fra Wycinanka, og er malt med hvit dabberPom pom båndet kommer fra Melissa Frances. Kirsebærblomstene og Rosene kommer fra Wild Orchid Craft som forhandles gjennom Kreativ Scrapping. Jeg har i tillegg brukt Blondeserviett Rose og osteklut. Til sist har jeg pyntet med litt halvperler.

Det venter som vanlig en flott premie på en heldig vinner:

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 

Utfordringen vil gå frem til 28.08. kl 21.00.Vinneren publiseres morgenen etter.

Drøm dere bort i vakre bryllupskreajsoner.
Vi gleder oss til å se masse flott bryllupsinspirasjon!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping