søndag 21. september 2014

THE GREAT ESCAPE

I dag vil jeg vise en Layout jeg har laget, hvor hele Layouten går i kun svart/hvitt. Jeg har brukt HVIT KARTONG som base. Først har jeg påført GLIMMERMIST i fargen GRAPHITE ved hjelp av en AKRYLBLOKK. Jeg har så brukt en stensil fra PRIMA med chevron mønster sammen med modelling paste. (KREATIV SCRAPPING har ikke akkurat denne stensilen inne, men et stort utvalg andre stensiler som du finner HER ) Jeg har deretter brukt en STENSIL fra TIM HOLTZ, DOT FADE og påført DISTRESS INK BLACK SOOT ved hjelp av svamp. Over dette igjen, har jeg påført MAYA ROAD MIST i fargen CHARCOAL ved hjelp av en stensil med striper, og pensel. Til sist har jeg hatt på litt china ink. Bakgrunnen er da ferdig, og det er klart til mønsterark, bilder og pynt. 


Ettersom det er mange lag med lekk og maling på bakgrunnen, har jeg valgt å bruke mønsterark som bare stikker litt ut bak bildet. Jeg har plukket litt småbiter fra restekassa, og limt de i klynge ved hjelp av GLOSSY ACCENT. Bildet har jeg deretter limt på ved bruk av 3D-PUTER.


Jeg har brukt CHIPBOARD fra WYCINANKA og Dusty Attic. Chipboarden fra Wycinanka har jeg malt svart ved bruk av TIM HOLTS DISTRESS PAINT BLACK SOOT. Jeg har i tillegg pyntet med en button med norsk tekst


Stempelet har Kristine og jeg designet, og laget ved hjelp av IMAGEPAC STAMP MAKER. En veldig enkel og morsom måte å lage dine helt egne, unike stempler.

2 kommentarer:

  1. Så utrolig flott LO!! Lekkert oppsett og det stempelet var kjempefint!
    Klem, Bente

    SvarSlett
  2. Virkelig en fantastisk LO! Nydelig bakgrunn og masse stilige detaljer :D

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping