mandag 1. september 2014

UTFORDRING # 9 - HØST - JAKT OG FISKE

Nå begynner det sakte men sikkert å gå mot høst, og det som hører med. 
Derfor er utfordringen hos KREATIV SCRAPPING denne gangen:
#9 HØST - JAKT &FISKE

Du velger selv om du vil lage noe til høst, noe til jakt, noe til fiske eller noe som passer til alle 3 delene av temaet. Så lenge vi tydelig kan se at du har lager noe til ett av temaene så er du innenfor oppgaven :)

Her kommer litt herlig inspirasjon fra vårt flotte Designteam:
Pappaen min er en ivrig jeger, fisker og turmann. Han fylte nettopp 70 år - noe man absolutt ikke skulle tro :) I anledning dagen hadde jeg lyst å gi han en personlig gave, og har laget et lite minialbum med jubilanten selv på forsiden, og bilder av oss fra da jeg var liten, i tillegg til bilder fra 70-års feiringen, inni.
Minialbumet er en Flip Book fra Teresa Collins. Disse er små morsomme minialbum hvor man ved å dra i en flapp på siden blar i sidene på albumet. Disse finnes i to størrelser i kraft og hvit og er ventet inn til lager hos Kreativ Scrapping.
Flere bilder av innsiden av flip booken kan dere se her.


Jeg har ellers brukt blant annet stensil fra Memory Box, hvit gesso, bølgepapp, utklipp fra Project Life kort Pine Branches die fra Cheery Lynn, Grein og blomst die fra Marianne Design og Sizzix Ornate On the Edge die.

Har latt meg inspirere av høst og alt naturen har å by på. 
Om Cauldron Witch Marci fra LaLaLand Craft lager grønnsakssuppe eller eplemost er usikkert, men stemplet er så herlig at jeg ble superinspirert!
Motivet er fargelagt med mine Copic tusjer som vanlig. Kortet er denne gangen laget av en avfallspose til damebind (hehe helt sant!) som jeg fant på en fin restaurant jeg var på, men KS har mange i butikken som du kan bruke, DENNE for eksempel.
Ellers har jeg brukt PomPom bånd fra Melissa Frances, osteklut og litt av den nye rutete Canvasen du finner HER. Papirene jeg har valgt er Graphic 45, Botanical Tea collection 8x8" pad. Så utrolig lekre!

Bente


MAJA DESIGN har en superfin kolleksjon med mange fine høstfarger som heter "Walking in the forest". Jeg har kun brukt disse papirene på kortet. Frimerkene er klippet ut fra ett av arkene. 
Teksten på kortet er fra NORSK STEMPELBLADkonfirmasjon 01.


Det viser ikke så godt på bilene, men på fuglene på "frimerkene" så har jeg lagt på et lag og to med glittertusj, WINK OF STELLA

Ellers har jeg sydd rundt panelene med symaskin. 
I tag'en har jeg også satt i en eyelets og festet litt bånd. For meg er høst regn, orange blader som faller fra trærne, og frisk luft. Jeg valgte derfor å scrappe et bilde av de ørsmå støvlene vi har kjøpt til minstemann, for at han skulle være klar for regn og høst i barnehagen. 
Jeg har brukt HVIT KARTONG som base for LOen. Jeg har deretter smurt på litt GLIMMERMIST ved å spraye det på en akrylblokk og deretter påføre det på arket. Jeg har brukt en stensil fra STUDIO CALICO, TRIANGLE, og tegnet i noen av trekantene med en svart penn oppå glimmermisten. Jeg har deretter brukt modelling paste og en stensil fra TIM HOLTZ, DOT FADE. Jeg har brukt mønsterark fra bl.a SN@P SIMPLE STORIES COLOR VIBE 6x6 PAD. Ellers har jeg brukt forbruksvarer som 3D-PUTERGLOSSY ACCENT og stempelpute i Jet Black fra ARCHIVAL INK. I tillegg har jeg brukt klistremerkebokstaver til å lage tittelen, og en liten brad som pynt. Teksten på bildet har jeg lagt på før jeg printet bildet. 

Jeg har latt meg inspirere av høsten, dens nydelige farger og former. Det lekre "tre" mønsterarket er fra PROJECT LIFE MIDNIGHT PAPER PACK, det samme er det oransje mønsterarket. De andre mønsterarkene er fra PROJECT LIFE BLUSH PAPER PACK. Virkelig flotte papirer å jobbe med! ♥ 
Bakgrunnen min har jeg laget ved å bruke ett eget carvet stempel og DISTRESS PAINT i fargen MUSTARD SEED og BLACK SOOT.
Til å pynte layouten min har jeg brukt TAG, BUTTONS, STICKERS, ROLLER STAMP, METALL KLYPE, SØM, HYSSING og CHIPBOARD fra WYCINANKA som KREATIV SCRAPPING.NO er forhandler for.
Tittelen min har jeg laget selv, og kuttet ut med SILHOUETTE PORTRAIT.
HER kan dere se hvordan ;) 

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 


Utfordringen vil gå frem til 28.9 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager!

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping