mandag 13. oktober 2014

LAYOUT MED MYE TEKSTNår jeg scrapper Layouter ønsker jeg å formidle historien bak bildene. Noen ganger kan det skrives med få setninger, mens andre ganger trengs det mer tekst for å få frem det jeg ønsker å fortelle. Når jeg lager Layouter med mye tekst, prøver jeg så langt det går, å finne bakgrunnsark det går ann å skrive rett på. Det er en grei måte å få mye tekst på, uten at den nødvendigvis dominerer for mye. Jeg bruker så tynn penn som mulig, og skriver for hånd. Selv om jeg ikke har verdens flotteste håndskrift, ønsker jeg å skrive mest mulig for hånd. Rett og slett av den enkle grunn at det er mine barn som er mottakere av LOene jeg lager, og jeg tror de vil sette pris på når de blir eldre, å kunne se hvordan min håndskrift faktisk var.


Disse bildene er tatt da min mellomste sønn hadde et uhell på skolen og måtte til legen å sy. Jeg har brukt penner fra AMERICAN CRAFTS PROJECT LIFE JOURNALING PEN SET, et sett som består av penner i 0,1 mm, 0,3 mm og 0,5 mm. Jeg har brukt penn i 0,1 mm til å skrive med, og penn i 0,5 mm til å tegne streker rundt bilder og mønsterark. 
Jeg har brukt KAKESERVIETT bak mønsterarkene. Jeg har sprutet litt rød GLIMMERMIST på bakgrunnsarket. Tekststemplene har jeg laget selv, ved hjelp av IMAGEPAC STAMPMAKERKIT, og stemplet på med ARCHIVAL INK JET BLACK. Jeg har brukt 3D-PUTER og GLOSSY ACCENT for å feste mønsterark og bilder. 


Jeg håper jeg har inspirert dere til å bruke tekst og håndskrift på layouter :) 
Ha en flott, kreativ dag videre! 

Klem fra DT Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping