onsdag 1. oktober 2014

UTFORDRING #10 - BABY

Nå har vi kommet til oktober, og inneværet begynner å gjøre sitt inntog. Da er det gøy å kunne presentere månedens utfordring, som har et virkelig koselig tema, nemlig BABY!

Vi ønsker å se hva dere lager innen dette temaet. Det kan være kort, dekorerte bokser, altrede prosjekter, layouts, bleiekaker - akkurat hva dere ønsker, så lenge vi ser at temaet BABY er fulgt.

Her kommer litt herlig inspirasjon fra vårt flotte Designteam:Babybilder synes jeg er utrolig morsomt og koselig å scrappe. Og ettersom babyer forandrer seg så fort, kan man scrappe mange bilder uten at man trenger ha dårlig samvittighet for å scrappe "de samme" bildene om og om igjen. Selv om jeg har "baby" hjemme nå (som riktignok har rukket å bli over året, så han er ikke like mye baby lenger), valgte jeg å finne frem et 7 år gammelt bilde denne gangen for å scrappe noen av de eldre barnas babybilder også. 

På denne LOen har jeg brukt mønsterpapir fra Pink Paislee. Jeg har brukt en STENSIL fra STUDIO CALICO, INTERTWINED CIRCLES på bakgrunnsarket.  Jeg har brukt KAKESERVIETT bak bildet. Denne har jeg kuttet i to, og brukt en halvdel på hver side. Bildet er pyntet med klistremerke fra SIMPLE STORIES SN@P DIY INSTA CLEAR STICKERS. Disse klistremerkene kan jeg varmt anbefale, de er virkelig dekorative, og har en veldig flott overflate, som gjør de perfekte å klistre rett på f.eks bilder. Jeg har i tillegg pyntet med DATOSTEMPEL, CHIPBOARDHJERTER fra WYCINANKA, og HALVPERLER fra QUEEN & Co. Jeg har i tillegg brukt et hjemmelaget stempel, som jeg har laget ved hjelp av IMAGEPAC STAMPMAKER KIT. Dette har jeg stemplet med hjelp av ARCHIVAL INK blekk i fargen JET BLACK. Jeg har brukt GLOSSY ACCENT og LIMPUTER til å lime papir og pynt med. 

Bente


Jeg har laget et criss-cross kort med mønsterpapir fra MAJA DESIGN. Storken er et MAGNOLIA motiv som er fargelagt med COPICS. Teksten rundt motivet er fra KORT & GODT.
Kortet er pyntet med masse blomster, Chrysantemums og roser i hvitt og blått,
babyflaske charms, fødselsskilt charms, blonder, osteklut, rug-canvas, hjerter av tre fargelagt med blå copictusj og så har jeg tatt på RANGER glossy accents.

Denne gangen har jeg laget en eksplosjonsboks til baby gutt.
Syns disse boksene er supre gaver i stedet for kort.
Til å lage selve boksen bruke jeg hvit kartong og mønsterark fra Carta Bella.
Figurene er en kombinasjon av dies fra Cottage cutz og filer fra Silhouette.
Til å pynte figurene har jeg brukt wood veneer fra Studio Calio og brads med halvperler.

Jill


Har laget et mini album til en liten jente baby inspirert av Camilla sitt album i august nummeret av Ett Trykk. Du vil finne tutorial på albumet der :)
Papirene er fra Pion Design og kolleksjonen heter Sweet Baby. Helt nydelige papirer!
Basen er laget av et 12 x 12 Bazzill ark i fargen Kraft og jeg har brukt Vanilla i tillegg. To Bazzill farger jeg ikke klarer meg uten!
Albumet er foreløpig sparsomt dekorert, men det er nok av plass til å skrive småting inni samt plass til litt bilder. På forsiden er det brukt tre herlige figurer som er laget i papirleire etter denne tutorialen. Vi har fått en ny herlig papirleire i butikken som er like lett som min favoritt Delight, men enda litt hvitere. Nydelig papirleire og jobbe med! Denne herligheten heter Hearty. Du finner alle leirene våre her

Camilla


Jeg har laget noen søte små lollipoper med babytekst og nydelige mønsterpapirer fra Kort & Godt. Kjærlighetene er fine som pynt på en gave, man kan skrive til/fra på baksiden, eller for eksempel som bordpynt. Stempeltekstene er fra Norsk Stempelblad AS og på tekstene har jeg klistret en 1 inch epoxy pebble sticker. Disse tekstene passer perfekt i en 1 inch sirkelutstanser og 1 1/4 inch scallop utstanser. (1 1/4 sirkel og 1 1/2 scallop går også).

Resten av sirklene kan stanses ut med punchere eller dies alt etter hva man har, hvor mye av mønsterpapiret man vil skal synes og hvor mange lag papir man vil ha. Bruk limputer mellom noen av lagene for å få litt dybde. Jeg har brukt to tykke limputer oppå hverandre ved siden av sugerørene inni, for å bygge like høyt opp som sugerørene inni. Lim sugerørene fast med lim inni. Sugerørene kuttes til passe lengde i forhold til størrelsen på lollipopen, jeg har kuttet mine i to. Papirsugerør hos Kreativ Scrapping finner dere her.

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 


Utfordringen vil gå frem til 28.10 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager!

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping

15 kommentarer:

 1. Fall in love for your scrap!!!!:))))

  SvarSlett
 2. Mangler det en plass for å laste opp bidraget eller kommer det senere?

  SvarSlett
 3. Legger bidraget mitt inn her, da: http://www.aquarell-solfrid.blogspot.no/2014/10/to-dapskort-til.html

  SvarSlett
 4. Legger mitt også her da: http://mellemsblogg.blogspot.no/2014/10/velkommen-til-verden.html

  SvarSlett
 5. Mr. Linky ontbreekt, dus hier is mijn bijdrage te vinden: http://tinekeskaartenhoekje.blogspot.nl/2014/10/n-tweeling.html
  Groetjes Tineke

  SvarSlett
 6. Ser andre legger linker her.... Får gjøre det jeg også... http://belindaskreativekaos.blogspot.no/2014/10/dtbidrag-papirlosjenblonder.html

  SvarSlett
 7. Vi beklager, men det hadde skjedd en feil så linkytoolen kom ikke opp i innlegget.
  Det er nå ordnet opp i :)
  Tusen takk for mange flotte bidrag :D

  Klem fra DT Kristine

  SvarSlett
 8. Så nydelige bidrag fra DT :) Dere er råflinke alle i hob :)
  klem fra Synnøve

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord Synnøve ♥
   Det varmer godt :) Du er kjempe dyktig selv :)

   Klem fra DT Kristine

   Slett
 9. Blir med på utfordring, kjempegøy! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig kjekt at du vil delta på vår utfordring :)
   Gleder meg til å se bidraget ditt :)

   Klem fra DT Kristine

   Slett
  2. Ska eg legge bidraget mitt inn på nytt siden dokkar har fikset??Ligger i kommentarfeltet no?

   Slett
  3. Det kan du godt gjøre om du ønsker det :) Men det blir regnet med når vinner blir trukket ut :)

   Slett
 10. flotte kort og kjempe flott utfordring :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping