onsdag 5. november 2014

JULEPOSEKORT

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
Vår kjære gjest - Wenche Jensen
Hun har laget er stemningsfullt posekort


Dette sier Wenche om seg selv: 


Hei. Jeg heter Wenche og har papir som stor lidenskap i tillegg til min herlige familie og mitt landlige liv. Jeg leter fremdeles og for alltid etter min stil, og koser meg i jakten; elsker å teste nye ting.

Jeg er med i design teamet til Global Hobby og Kunst http://www.globalhobby.no/, med bloggen Din Fantasi http://www.dinfantasi.no/. Jeg koser meg også som DT og administrator i utfordringsbloggen Scrappelyst http://scrappelyst.blogspot.no/. I tillegg er jeg med i Marianne Designs Design Team World http://mariannedesign.nl/. Men nok om  meg og over til litt god gammeldags jul :-)

Det var så koselig å bli spurt om å laget litt julestemning sammen med dere her i bloggen. Og jeg har kost meg masse med nydelige ark, tusen takk til Kreativ Scrapping. Her er et posekort jeg har laget med enkle teknikker.


Jeg har brukt TIM HOLTZs HOLIDAY KNIT stensil på mønsterarket i bakgrunn, og motivet på kortet er klippet ut av samme mønsterark. Så har jeg pyntet kortet med diecuts fra MEMORY BOX, WINTERFLAKE FRAME og LINDEMAN SNOWFLAKE. Rammen er blitt svertet, mens snøkrystallene har fått litt snøeffekt på seg. "juleklem"pebblesen har jeg laget med en flott freebie fra Ann Kristin   og 1" glitter epoxy stickers      Ha en flott og kreativ førjulstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping