lørdag 1. november 2014

UTFORDRING #11 - JUL/SNØ

Er vi virkelig allerede i november? Tiden flyr, men det er koselige tider, er det ikke? :) Tid for små forberedelser til jul, mørketid, tente lys og god stemning.

Vi i KREATIV SCRAPPING gleder oss over denne tiden og har i dag en ny utfordring til dere. Denne måneden ønsker vi å se jul og/eller snø på prosjektene deres:

#11 JUL/SNØ

Her er litt inspirasjon fra vårt kreative designteam:


Jeg har laget et posekort i str 4x6 tommer. Mønsterarkene kommer fra FABSCRAPS, LITTLE CHILDREN og TRAVEL TIME. Jeg har pyntet med METALLPYNT fra KREATIV SCRAPPING, blonder, HUG SNUG og STRASS. Jeg har stemplet med DISTRESS INK GATHERED TWIGSJeg har laget et julekort i brunt og blått som er min absolutte favoritt fargekombinasjon.
Motivet som heter MIMOSA - CHRISTMAS LETTER fra BILDMÅLARNA er fargelagt med DISTRESS INK REFILLER primært i fargene weathered wood og walnut stain.
Mønsterpapirene er fra MAJA DESIGN.
En del dieser er brukt, alle er fra MAGNOLIA.
Roser i hvitt og blått og en blonde.Jeg har laget en vinflaskeeske som gjør seg litt ekstra hvis man skal gi bort en flaske til jul. Trinn for trinn på denne modellen fant jeg her. Jeg har brukt kraftkartong i bunnen og hvit og rød kartong til paneler bak mønsterarket som er fra Papirdesign. Snøkrystallene er stanset ut med en puncher fra Martha Stewart og juletreet er laget med en die fra Marianne Design. Stempeltekst og hvit snurregren fra Kort & Godt. Jeg ha brukt sirkel- og scallopsirkeldies fra Spellbinders bak teksten og selve teksten er stanset ut med denne lekre La-La Land dien med sting rundt kanten. Snøkrystallene og trærne har fått på litt hvit gesso og Mica Flakes fra Melissa Frances. I bakgrunnen har jeg hvit bølgepapp, osteklut og en sløyfe i hvit musselin fra dinfantasi.

På dagens kort har jeg storkost meg med Copic fargelegging av et aldeles herlig julemotiv fra LaLaLand Craft som heter Drummber Boy Luca. Jeg har i tillegg virkelig frotset i de nye diesene fra LaLaLand! Teksten er en gammel fra North Star Stamps og de flotte papirene er selvfølgelig fra Maja Design sin nye juleserie A Gift For You.
Jeg har rammet inn teksten med en nydelig chipboard ramme fra Wycinanka
Som snø har jeg brukt herlig, hvit Flower Soft  og litt puddersnø jeg har hatt i evigheter som jeg ikke vet hvor kommer fra ;)
Mine Copic fargekombinasjoner finner du på bloggen min


 Jeg har kost meg  med å lage litt julekort, eller julegavepose blir vel gjerne mer riktig.
I år skal tanter, onkler, oldeforeldre og besteforeldre få julegaveposer med noe lite opp i og bilder av guttungen. De syns det er så stas.
Som base for kortet har jeg brukt en papir gavepose, som jeg har dekorert med lekre mønsterark fra PAPIRDESIGN. Den nye juleserien "STILLE NATT" er bare rålekker ♥
Som pynt har jeg brukt MAGNOLIA DIESsnowy forest, STAZ - #godjul stempler, roser fra WILD ORCHID, krysanthemum fra STORYTELLER. Halvperlene er også fra PAPIRDESIGN.
Motivet er funnet på internett. 

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 


Utfordringen vil gå frem til 28.11 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager!

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping