fredag 7. november 2014

VINFLASKETAG - GJEST VERONICA KVALEJulen nærmer seg med stormskritt, og i dag har jeg lyst til å vise dere denne tag’en i høytidens fineste farge - RØD.

Malen til tag’en kommer fra Dutch Doobadoo, og jeg tegner av denne malen på et stykke kartong og klipper den ut. Sirkelen stanser jeg ut med en rund dies fra Spellbinders, og for å plassere den riktig holder jeg diesen og kartongen opp mot lyset før jeg fester diesen lett med et par tapebiter. Da er jeg sikker på at den ikke flytter seg når jeg sender den gjennom Big Shot’en, og jeg har fått sirkelen akkurat der jeg vil ha den. 

 
Tilsvarende gjør jeg med mønsterpapiret, og her er min erfaring at det lønner seg å stanse ut sirkelen først, og deretter kutte til kantene. Alle panelene er svertet med Distress Ink Walnut Stain, i tillegg til at jeg har gått over med et godt gammeldags rissehjul i kantene. Dette gir små huller langs kanten, og selv om det ikke vises så mye så har jeg fått helt dilla på å bruke det. Ser ut som man har sydd uten tråd, som vist på bildet under.
 
 
Den herlig engelen har jeg malt med hvit gesso, selv om den var hvit fra før. Men med gesso så ble strukturen mattere og hvitere, noe som passet meg godt.
Teksten er et stempel fra Bildmålarna som passet ypperlig under et firkantet Epoxy klistremerke. Både mønsterpapiret og stempelarkene er svertet i kantene. Til slutt har jeg montert panelene med limbånd eller 3D-puter, og pyntet med blomster, glitterlim og halvperler.

 
Motivet er fargelagt med Copics, og jeg har brukt følgende farger:
Hud: E13 – E11 – E00 - E000
Kinn: R20
Hår: E47 – E57 – E55 – E53 – E51 – E50
Rødt: T5 – E19 – E07 – E04
Grå: W5 – W3 – W1 – W0 – W00
Brun: E77 – E74 – E71 – E70
Hvit: W7 – W3 – W1 – W00
Snø: B90 (hjemmelaget)


Tusen takk for at jeg fikk lov til å være gjestedesigner hos Kreativ Scrapping! Besøk gjerne bloggen min om du har lyst til å se mer av det jeg lager.
Veronica Kvale, Trondheim
http://cinosverden.blogspot.no/
Størrelse: Ca. 9,5 x 5,5 inch ferdig dekorert
Blekk: Memento – Tuxedo Black, Distress Ink – Walnut Stain
Stempler: Saturated Canary – motiv, Bildmålarna – tekststempel
Papir: Bazzill – Vanilla kartong, Maja Design – mønsterark ”Julen är här”
Pynt: 
Wild Orchid Crafts – blomster, Melissa Frances – Pom Pom bånd og halvperler, Prima – Resin Angel, Kreativ Scrapping – Epoxy Pebbles (link til runde), Dutch Doobadoo – Bottle Hanger
Utstyr: Magnolia – Vintage Box Lacing Coffee, Spellbinders – Standard Circles Large og Small, rissehjul

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping