tirsdag 9. desember 2014

PROJECT LIFE - LOMMESCRAPPING INSPIRASJON #8

Heisann alle sammen.

Vi håper dere koser dere masse i adventstida både med kreative sysler og familiekos.
Vi har nå kommet til årets siste lommescrapping inspirasjon, men fortvil ikke, vi er klar for et nytt år med kreative innslag, utfordringer, flotte premier og mye moro!
Så vi håper dere vil følge med oss inn i det nye året ;)

Kristine: 
Uke 17 var en herlige uke med en liten photoshot med mammas nye kamera ♥ og kosestund med tantebarn.
Og med denne rosa og turkise uken, ønsker jeg dere en riktig god jul ♥ Håper dere får en riktig fin førjulstid og koser dere masse. 
Jeg har brukt to DESIGN A lommer til å lage PL-siden min. Dette er mine favoritt lommer, fordi det gir meg plass til å ha med mange bilder, mye tekst og samtidig få inn litt PL-kort, sitater, mønster og pynt.
Samtlige PL-kort er denne gangen fra PROJECT LIFE mini kitet - PLUS ONE. ♥
Ett nydelig kit som fort ble en favoritt her i huset ;)

 Ukes kortet har jeg laget selv, ved å printe ut ukes nummer direkte på ett PL-kort, og så stemple med PROJECT LIFE- datostempel. Som pynt har jeg brukt ett lite hjerte. Ellers er siden pyntet med SIMPLE STORIES stickers og PROJECT LIFE stickers. Jeg har brukt PROJECT LIFE penn til å skrive teksten min med. På alle bilder har jeg rundet kantene med denne hjørnepunchen fra PL.
Denne siden har jeg også pyntet med stickers, både fra PROJECT LIFE og SIMPLE STORIES. I tillegg har jeg brukt noen clear stickers, som bare er utrolig lekre ♥

Linda:
Denne gangen vil jeg vise en dobbelside fra søndagen i uke 27, når vi hadde besøk av DT Kristine.  Vi var her en tur til Lindesnes fyr, og der ble det så mange bilder at de måtte få komme på sine egne sider. Jeg har brukt en design H-LOMME, og en design G-LOMME. Jeg har brukt kort fra Becky Higgins Project Life MIDNIGHT EDITION og Heidi Swapp GOLD FOIL KIT. Disse kitene kommer med både kort i 4x6 og 3x4, samt chipboardpynt. Både kort og pynt har lekre gulldetaljer. Disse kortene passer også veldig fint sammen med Heidi Swapp DREAMY CORE KIT.


Gjennomgående på de to sidene, har jeg brukt stensil sammen med moddelingpaste på både kort og bilder. Dette er en fin måte å få bilder og kort fra forskjellige serier til å ha noe likt over seg. På den første siden har jeg pyntet med pynt fra Gold Foil-kitet, samt kllippet ut en banner fra et kort fra Midnight Edition-kitet. Jeg har også pyntet med et FOTOAPPARAT-chipboard fra Wycinanka, og en utstanset pil fra SHAPEABILITIES INSPIRE DIE - SHOOT. Jeg har brukt en 1" PUNCH  for å stanse ut en grå runding bak hjertet på det øverste kortet.


Neste side er som første, pyntet ganske enkelt for at bildene skal komme godt frem. Jeg har valgt å ha med endel info om selve fyret også, ikke bare fra hva vi gjorde. Det er en av de tingene jeg liker veldig godt med Project Life, at det er enklere å få innlemmet mye tekst i det man lager, og da kan jeg også få med mer info om stedene vi har vært osv.
Jeg har brukt en WOOD VENEER FUGL TWEETS fra Studio Calico og klistremerke fra SIMPLE STORIES DIY ICONS, sammen med noen andre klistremerker som pynt. Ordet "LIVE" er hvite chipboardbokstaver jeg har embosset med gullembossing for at de skal passe til resten av gulldetaljene på sidene.


Jeg har også skrevet ut noen ord på vellum og limt på. Dette gir en fin effekt, da vellumen nesten blir usynlig mot bakgrunnen. På dette bildet ser du også den fine overflaten gulldetaljene har på kort og pynt fra GOLD FOIL-kitetGOD JUL alle sammen ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping