mandag 1. desember 2014

UTFORDRING #12 - VINTER/GLITTER

Da var desember her og julestria er i full gang. 
Glede, forventninger og mye kos og hygge er noe jeg forbinder med desember. 

Vi i KREATIV SCRAPPING har også klar en ny utfordring til dere. 
Denne gangen er temaet Vinter/Glitter som vi ønsker å se på prosjektene deres. 

Og så over til kreativ inspirasjon fra vårt flotte designteam. 

Jeg elsker julen, det er virkelig årets beste høytid ♥ Det er så kos å pynte til jul, at hele huset lukter pepperkaker, pakkekalender på veggen, julekalender på tv, masse tente lys, adventsstake og alt som hører med. Men av en eller annen grunn har jeg aldri likt å scrappe jul. Det var helt til Papirdesign kom ut med sine nye julepapirer ♥ De er bare så lekre og i år har jeg fått scrappe mange juleprosjekter. Fjorårets julebilder har endelig kommet i album. Til å lage denne layouten har jeg brukt kraft kartong som base. Den har jeg pyntet med mønsterark fra PAPIRDESIGN sin siste kolleksjon "STILLE NATT". For å myke overgangen mellom mønsterarket og kartongen brukte jeg TIM HOLTZ STENCIL sammen med STUDIO 490 MODELING PASTE. Den er utrolig lekker, og ser nesten ut som fløyel når den tørker. Til å lage clusteren under bilde mitt har jeg brukt OSTEKLUT, MAGNOLIA DIES BIG COZY SNOWFLAK og COZY FERN AND SNOWFLAKE , BLONDESERVIETT, PAPIRDESIGN PAPIRER og stjerner i wood veneer fra STUDIO CALICO.

Camilla


Jeg har brukt hvit kartong i bunnen og grønn til paneler bak mønsterarkene som er fra Maja Design. Juletrærne er laget med to ulike dies fra Marianne Design - bartre og julehus dekor. Stempeltekst fra Staz og hvit snurregren fra Kort & Godt. Jeg har brukt ovale dies fra Spellbinders bak teksten. Trærne er påført Aleene´s Glitter Snow effektsnø med litt ekstra glitter oppå (Ranger Clear Rock Candy dry glitter). Krystallgren, papirstjerne fra Kort & Godt, pyntebær og en sløyfebånd. De søte vottene finner du her.

LindaJeg har brukt craft-kartong som bakgrunn, og deretter brukt mønsterark fra FABSCRAPS kalt STAR SPARKLES og MY MINDS EYE. Jeg har brukt snøfnugg delvis bak mønsterarkene. Disse er stanset ut fra MAGNOLIA DOOHICKEY - COZY FERN AND SNOWFLAKESNOWFLAKE AND MISTLETOE, og LA LA LAND HEART SNOWFLAKE. Jeg har brukt en 1" PUNCH og stanset ut gullrundingene på det ene mønsterarket. Disse har jeg etterpå limt på LOen som pynt. Juletreet er en dies fra MAGNOLIASPRUCE.

Bente


Jeg har laget et vinterlig julekort med dette flotte MAGNOLIA motivet. Fargelagt med DISTRESS INK REFILLER.  På julestjernen som Tildaen holder har jeg lagt et lag med GLITTER.
Mønsterpapir er fra fjorårets MAJA DESIGN julekolleksjon.
God Jul teksten er WYCINANKA CHIPBOARD som jeg har embosset med FRANTAGE.
Litt ulike dies er brukt, bl.a fra LA LA LAND og MAGNOLIA.
Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjk5Bvc9Fryf6gX6Mi1chAQhIZF6vPBwGDP7dqruSjf5t0ZTbvMrMMvDuIvPssUg55sJRjpdkv6ZwNgmyJsN6n7zo2J4IobMSZgde3yGNeH7jpgNXGCC8lEW8mWw-7uJL39JtCetkCUeE/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 


Utfordringen vil gå frem til 28.12 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager!

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping

2 kommentarer:

 1. Ingen InLinkz så jeg legger mitt bidrag her.
  http://jorunnsscrapperier.blogspot.no/2014/12/melkesjokolade-eske.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Da er InkLinken på plass, jeg har linket opp innlegget ditt.
   Mvh Bente :)

   Slett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping