fredag 9. januar 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #1

Tenk at vi allerede er godt i gang med januar 2015!
Det er spennende med et nytt år, og alle mulighetene det gir oss!
Vi håper dere er klar for masse inspirasjon og sprell i året som kommer,
vi gleder oss hvertfall veldig masse!
Her er årets første lommescrapping inspirasjon:

 Fy meg, men jeg er enda ikke ferdig med 2014! MEN jeg har heldigvis kommet mye lenger på året enn til uke 11 ;) Fordi om jeg scrapper kronologisk blir ikke sidene mine vist frem sånn.
Til å lage denne PL siden har jeg brukt kort i fra core kitet Blush, og supplert på med noen kort som jeg har kuttet til selv av mønsterark fra Simple Stories. Kortene har jeg pyntet enkelt med dotter, thickers og en PL overlay :)
Linda:

Denne gangen vil jeg vise dere frem- og bakside av en G-LOMME. Normalt sett pleier jeg ha en uke på en enkel eller dobbel side, men denne gangen ble begge sidene fra enkeltdager. Disse er fra når jeg var alene hjemme med alle ungene mens min mann var i USA. På første siden koser vi oss en dag i Dyreparken, og to dager etter var jentungen så uheldig at hun brakk kragebeinet i barnehagen, som neste side handler om. Det var jo bare typisk at det skjedde akkurat da jeg var alene hjemme med de i to uker.   


På denne siden har jeg brukt kort fra KAISERCRAFT SNAPSHOT. Kortene er enkelt pyntet med WASHITAPE, stempel og CHIPBOARD fra Wycinanka
Bak det ene bildet har jeg brukt en BLONDESERVIETT, og en liten blomst. 


På den neste siden har jeg utelukkende brukt kort fra HEIDI SWAPP DREAMY COLLECTION. Jeg har også brukt kort fra kitet til å lage pynt med. Banneren med "so cute" på, er stanset ut ved hjelp av Project life diesen fra BECKY HIGGINS. "So cute" er et stempel fra Dies og Stempelsettet fra Marianne Design COLLECTABLES DIES TAB MED TEKST. HJERTET er CHIPBOARD fra Wycinanka. Bladene og ordet "Life" er stanset ut med dies. Jeg har valgt å lime ordet "life" på utsiden av lommene, slik at jeg kan få det over to lommer.


Vi håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ ♥ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping