søndag 11. januar 2015

STEG FOR STEG MIXED MEDIA KORTI dag vil jeg vise en steg for steg på hvordan du kan lage kort som disse.  Det blir litt bildetungt innlegg, men håper det går greit :)


Først finner jeg frem et mønsterark i nøytral farge med skrift på, og grunner det med LIQUITEX CLEAR GESSO iblandet litt HVIT GESSO. Deretter bruker jeg en sjablong og modelling paste på bakgrunnen, og tørker dette med varmepistol. 


Jeg tar deretter et nytt lag med sjablong og modelling paste. Denne gangen bruker jeg STUDIO CALICO INTERTWINED CIRCLES. For å få litt ekstra 3D-effekt på dette laget, varmer jeg modellingpasten så kraftig med varmepistolen at den bobler seg opp. 


Deretter sprayer jeg med GLIMMERMIST. For at fargene ikke skal blande seg for mye, er det viktig at den ene sprayen får tørke helt før du sprayer på neste farge. Jeg velger å bruke brun på begge, og blå farge på et kort og lilla på det andre. 


Deretter kan du pynte kortene etter ønske. På det lilla kortet velger jeg å la pynten gå langs ene langsiden. Jeg pleier alltid pynte panelene før jeg limer de på kortbasen. På den måten kan du stifte eller brette pynten rundt på baksiden av panelet slik at det henger ekstra godt fast, før du limer det til kortbasen. Jeg har brukt en BLONDESERVIETT som er delvis brettet bak panelet. Deretter har jeg festet på en blonde, en ramme stanset ut i papp, og litt hyssing. Fjæra er stanstet ut med diesen PEACOCK FEATHERS fra Magnolia. Denne er svertet lett med Ranger Essentials INK BLENDING TOOL og DISTRESS INK i fargen GATHERED TWIGS


Deretter fester jeg på litt blomster, og en KATTECHARM fra KREATIV SCRAPPING. Denne knyter jeg i hyssingen, slik at den kan dingle fritt. Til sist limer jeg panelet med pynt, fast til kortbasen. 


Lilla kort sett skrått ovenfraOgså det blå kortet har fått blondeserviett og blonder på, og en fjær stanset ut med Magnoliadiesen. Jeg har i tillegg pyntet med PYNTEBÆR i LYS TURKIS, og et METALLHJERTE


Jeg håper du har latt deg inspirere til å lage kort med mixed media. 

Kreativ hilsen fra DT Linda

2 kommentarer:

 1. hello
  c'est beau
  je n'ai jamais fait de scrap
  et j'aime beaucoup les couleurs de la denière carte
  bonne journée
  tendresse
  edith (iris) FRANCE

  SvarSlett
 2. Kjempestilig teknikk du har brukt :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping