mandag 9. mars 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #3

Heisann alle sammen :)
Det er utrolig kjekt å se at lommescrapping bare blir mer og mer populært! Mange har kastet seg over denne herlige måten å sette bilder i system på samtidig som man får dokumentert både store og små hendelser fra hverdagslivet. Det at så mange liker denne måten å scrappe på har gjort at veldig mange produsenter satser veldig på lommescrapping! Og det er selvfølgelig veldig kjekt for oss lommescrappere for da har vi flust av produkter å velge mellom ♥
Kreativ Scrapping har tatt inn mange lommescrapping produkter fra mange forskjellige produsenter, slik at de kan tilby oss lommescrappere et stort og godt utvalg! JIPPI :D
Her kan dere se hvilke produkter de har.

DT har laget litt lommescrapping inspirasjon til dere:


Da var det nok en gang den niende, og klar for ny inspirasjon til Project life hos Kreativ Scrapping. Denne gangen vil jeg vise ei sida fra når vi hadde ungene med oss til en lekeplass i byen. På denne siden har jeg valgt å bruke kort fra flere forskjellige serier. Seriene jeg har brukt er fra Project Life; TEEN BOYHONEY og fra Kaisercraft: BASE COAT.


Kortene har fått en omgang med  Balck soot DISTRESS PAINT langs kantene, både på selve kortene, og på papirpynten på kortene. Jeg har brukt ARCHIVAL INK for å stemple med.
Tekststempelet på tittelkortet kommer fra Heidi Swapp CHERISH


Banneren med tekststripa er stanset ut med en dies fra Project Life, BECKY HIGGINS 3x4 and 4x6 CARDS . Teksten kommer fra stempelplata #DEN FØLELSEN. Småordene er klistremerker fra Authentique, PETITE DICTION RADIANT.


Jeg har brukt en 1" PUNCH for å punche ut sirkler fra PL-kort. Jeg pleier stanse ut slike småting fra bak bildene eller bak større pynt, slik at jeg ikke trenger ta "hull" på nye kort unødvendig. Jeg har i tillegg stanset ut en pil ved hjelp av SHAPEABILITIES INSPIRE DIES SHOOT


Kristine
Denne gangen skal jeg vise dere to project life sider som jeg laget for ETT TRYKK men med fokus på å tenke som en kortlager. Det var en virkelig stor utfordring, for det er begrenset hvor mange blomster og opphøyet pynt man kan bruke i en PL lomme. Det var en gøy utfordring og jeg håper at jeg klarte å løse den på en god måte :)
Når jeg lager kort går jeg ofte for den duse, romantiske, gjerne shabby chic stilen, fremfor den fargerike stilen jeg gjerne bruker når jeg lager layouts og noen ganger bruker i lommescrappingen min. Derfor valgte jeg å lage alle PL-kortene fra bunn av denne gangen med mønsterark og pynt som jeg gjerne bruker når jeg lager kort.

Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design - 9th of April og 11th of April, samt mønsterark fra Kaisercraft sin basecoat serie. Jeg har kuttet til PL kortene mine i 6x4 og 4x3 før jeg rundet hjørnene med punch fra Project life.Jeg rundet også kantene på bildene mine. På noen av kortene har jeg sydd med symaskin, og på noen av kortene har jeg brukt en kant punch fra Martha Stewart som heter Doily Lace. Bølgepappen jeg har brukt kommer fra Joy, og den har jeg dabbet lett med en akryl dabber i fargen snow cap. Kakeservietten er en dies fra Cheery Lynn og heter French pastry doily, den er bare utrolig lekker ♥ Sommerfuglene har jeg klippet ut fra et klippeark fra Kort og godt som jeg har pyntet med halvperler i hvitt fra Staz. Jeg har brukt stempelet Konfirmasjon 2 fra Norsk stempelblad som jeg har stanset ut med La-la land diesen stitched nested circles. Under den har jeg pyntet med litt osteklut. Bannerne er laget med La-la land diesen stitched elements. Dette er noen nye lekre dieser som stanser ut med falsk søm :)

Jeg har brukt samme måte som beskrevet til PL siden over til å lage PL-kortene til denne siden. Det er også brukt mye av den samme pynten, men har jeg også brukt chipboard fra Wycinanka som KS er forhandler for. Noen av bannerne på denne siden er klippet ut for hånd og festet med jute fra Maya Road. Jeg har brukt Design A lommer fra Project life til å lage med PL-sider. 

♥♥♥

Vi håper dere fikk inspirasjon til å være kreativ, og kanskje til å prøve ut lommescrapping selv.
Dette er noe som passer for både nybegynnere, erfarne, kortlagere, scrappere, ja faktisk for alle :D 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping