søndag 19. april 2015

PÅSKESETT AV ELIZABETH ELTON

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
vår kjære gjestedesigner Elizabeth Elton
Hun har laget et nydelig påskekort og kurv ♥
Dette sier Elizabeth om seg selv: Jeg heter Elizabeth, gift, ett barn og bor på Østlandet. Jeg har scrappet siden 2006, begynte med LO'er og bildescrapping, men har gått mer og mer over til kort- da helst med fargelagte motiv. Jeg har vært med i mange ulike designteam opp igjennom årene, for tiden er det Copic Marker Norge og Copic Marker Europa jeg er med, fordi fargelegging med Copics er min store lidenskap. Jeg jobber til daglig som sosialarbeider – så det finnes ikke noe bedre enn å koble helt av med tusjer og papir og pynt etter en lang dag med store og små utfordringer. Jeg holder kurs i blant fordi det er utrolig morsomt og inspirerende, ellers er jeg alltid på jakt etter inspirasjon i bloggverdenen, på facebook og instagram. Stikk gjerne innom bloggen min http://scrappelizabeth.blogspot.com eller følg meg på instagram @cardville


Jeg har laget et påskesett i to deler, en liten kurv til godteri og et påskekort. Jeg har brukt samme materialer på begge delene.
 Kortet er laget ved å skjære til en 12 x 6 kartong (kraft) og brette på midten. På kantene har jeg brukt Martha Stewart Flourish Edge punch på 3 sider av kortets forside og bakside. Skjær til paneler i hvit Bazzill og mønsterark til forside og innside. Bruk punchen på alle fire sider av alle panelene. Skjær til panel, stans ut dies i Big Shot'en og pynt. Alle paneler og dies er svertet med Distress Ink Walnut Stain. Jeg har laget falsk søm med et rissehjul. Så har jeg pyntet med dies og Wild Orchid Craft blomster. "Sommerfulgene er laget ved å stanse ut 4 stk Filigree corner dies fra La La Land crafts. Sett dem sammen hjørne mot hjørne og lim en halvperle i midten, så har du en sommerfugl.

 Motivet er Avery Easeter Bonnet fra The Paper Nest Dolls. Jeg har stemplet med Memeonto blekk på Holtz Perfect coloring paper. Motivet er fargelagt med Copic Sketch Markers. Etterpå har jeg stanset ut motivet med Spellbinder oval large, og laget en matte bak i kraft kartong med Spellbinder scalloped oval large.
Copic tusjene jeg har brukt er: 


  Kurven er laget etter en mal jeg fant hos Jenny Hodgins: http://jfroog.blogspot.co.uk/2013/03/easter-basket-and-tutorial.htmlKurven er laget av et stykke kartong på 5 1/2 x 6 inches. Jeg har dekket den med hvit Bazzill og mønsterark i tillegg til kraft kartongen som brukes i tutorialen. Jeg har også brukt en Magnolia dies- Tilda Lace, på hanken.
Produkter fra Kreativ Scrapping:Kreativ hilsen fra 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping