torsdag 9. april 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #4 + UTFORDRING

Heisann alle sammen! :)
Vi håper dere er klar for mer lommescrapping inspirasjon!
Denne gangen har vi en ny utfordring til dere.

PL-UTFORDRING:

#2 - MEDIUM
Vi ønsker at dere bruker medium på minst 2 av kortene deres.
Det må være noe dere tilfører kortene selv, det er ikke godkjent å bruke ferdige kort hvor det ser ut som at dere f.eks. har brukt vannfarger. Dere velger farger og type medium helt selv, så lenge det er en PL side. Det er ikke lov med digitale format, bidraget må være nytt og dere må linke tilbake til oss. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre.
Her er litt herlig inspirasjon fra DT: 

Jeg er veldig glad i å gjøre litt ekstra ut av PL-kortene mine, slik at jeg får satt mitt eget preg på de. Denne gangen valgte jeg å bruke sjablonger sammen med embossing paste og distress ink pads, Jeg har også tilført litt gul akryl maling i kantene på kortet oppe til høyre, og litt på den utstanset figuren hvor det står "i farta" på.
 Jeg har brukt en Design A lomme fra PL til denne siden. De fleste av PL-kortene kommer fra minikitet Plus one, et av mine favoritt kit ♥ Jeg har pyntet kortene med sjablonger, embossing paste, Distress ink pad i farge Black Soot, Distress paint i fargen Mustard Seed. Den utstansede figuren det står "i farta" på er fra La-La land, og er fra en dies som heter Stitched Elements. Til å pynte med har jeg brukt bølgepapp fra Joy, Washi tape, Maya Road hyssing, Chipboard fra Wycinanka, diverse stempler og alfabeter. Til å runde alle kantene har jeg brukt hjørnepunchen fra PL. Dato-stempelet er også fra Project LifeDa var det niende april, og klar for nok en post med Project Life hos Kreativ Scrapping. I dag har jeg laget en side fra en dag i dyreparken. Jeg har brukt kort fra Kaisercraft Snapshot, og Project Life Midnight Edition. På alle kort og bilder har jeg svertet langs kantene med Dabber Snow cap for å duse ned kantene litt.


Jeg har sprutet med litt lys grå glimmermist på alle kortene, og deretter brukt stensil fra Studio Calico, Intertwined Circles, sammen med Embossing paste fra Studio 490. Denne gir en virkelig flott og fløyelslik overflate, og gir en veldig fin hvitfarge på kortene. Jeg har i tillegg brukt kakeserviett og tabs kuttet ut med Silhouette-maskin.


Her har jeg valgt å bruke et 3x4 kort som pynt på et 4x6 kort. Dette er en fin måte å få brukt liggende 3x4 kort, dersom du ikke har lommer som passer til det. For å markere kantene litt ekstra, har jeg streket rundt med en tynn penn fra American Crafts Journaling Pen set.Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping.

Utfordringen vil gå frem til 05.05 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥

Klem fra Designteamet og Kreativ Scrapping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping