mandag 25. mai 2015

LAYOUT MED OSTEKLUT

OSTEKLUT er en av de tingene jeg bruker aller mest på prosjektene jeg lager. I dag vil jeg vise en Layout der jeg har brukt osteklut. Osteklut kommer i flere forskjellige tettheter i veven, og kan også farges dersom du ønsker andre farger. Det er veldig enkelt å farge osteklut med f.eks DISTRESS STAINS eller andre typer blekk. Jeg har imidlertid valgt å bruke ostekluten hvit på dette prosjektet.


Jeg har brukt HVIT KARTONG som bakgrunn på denne LOen. Jeg har brukt STENSIL fra Tim Holtz, CARGO, sammen med BLACK SOOT DISTRESS INK. Jeg har brukt INK BLENDING TOOL for å påføre blekket på stensilen. Jeg har deretter brukt en annen stensil sammen med embossing paste delvis over dette. Jeg har deretter sprauet med GLIMMERMIST i blå og grå farge. LOen er deretter klar til pynting og mønsterark.


Jeg har brukt mønsterark fra bl.a 6x6 pad SN@P COLOR VIBE og LILY BEE DESIGN VICTORIA PARKOSTEKLUT og BLONDESERVIETT er lagt delvis bak mønsterark og bilder. 


Jeg har brukt rester av mønsterarket oppi hjørnet sammen med litt osteklut og WASHITAPE. Tekststempelet kommer fra Staz stempelsett #DEN FØLELSEN

Kreativ klem fra DT Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping