søndag 7. juni 2015

FARGERIK LAYOUT AV KATRINE BRÅTEN

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere: 
Vår kjøre gjestedesigner Katrine Bråten. Hun har laget en super herlig layout. 

Dette sier Katrine om seg selv: 
Hei, mitt navn er Katrine Engevik Bråten, og jeg er så heldig å få være gjestedesigner her i Kreativ Scrapping bloggen denne måneden.

Jeg bor i Os kommune like utenfor Bergen, har samboer og to barn. Scrapping har vært min hobby siden 2010, og jeg går nok ikke lei med det første. Man blir aldri utlært og det er det som er så gøy! Jeg lager både layouts, PL-sider, kort og dekorerer alt som kan dekoreres. Det som ligger mitt hjerte nærmest er layoutene, og det er nettopp det jeg skal vise dere i dag. 

Dette sier Katrine om sin layout: 
Månedens tema her hos Kreativ Scrapping er skisse, og jeg har tatt utgangspunkt i denne skissen når jeg laget min layout.


Jeg startet med en hvit Bazzill kartong  og malte striper med Glimmer Mist  og Mister Hueys Mist i rosa toner. Brukte også en pipette for å lage noen splætter her og der, og modeling paste sammen med min favorittstensil fra Heidi Swapp for å lage stjernemønsteret. Så kuttet jeg litt av kartongen for å feste den på et mønsterark fra American Crafts – Dear Lizzy – 5th & Frolic. Jeg har kuttet litt av Tags Giant #12 fra Ranger for å få den til passe på layouten, og har limt den til bakgrunnen sammen med en bit av et mønsterark fra American Crafts – Dear Lizzy – 5th & Frolic , osteklut  og kakeservietter


Det er veldig viktig for meg å få med datoen, og på denne layouten har jeg stemplet den flere steder. På et av stedene har jeg markert den litt ekstra med en enamel pil fra Doodlebug Design.


Bildet har jeg ”rammet inn” med en chipboardramme fra Wycinanka som jeg har klippet opp. Tittelen er også en chipboard, også denne fra produsenten Wycinanka som Kreativ Scrapping har et godt utvalg av. Jeg har malt den med mist.

Denne layouten har jeg forøvrig pyntet veldig enkelt med bare noen paljettklynger i to av hjørnene.


Jeg har enda et bidrag på lager, så følg med i bloggen fremover.

Tusen takk til Katrine for kjempe herlig inspirasjon.
Vi i Designteamet ønsker med denne lekre layouten å minne dere på vår utfordring som vi har gående nå i JUNI og JULI.

Klemmer fra Designteamet & 

2 kommentarer:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping