mandag 1. juni 2015

UTFORDRING #6 & #7- SKISSER

Endelig er sommeren snart her, og vi i Kreativ Scrapping er klar for varme late dager med strålende sol og deilige temperaturer. Med soling, familietid, bading, grilling, ferie og is! Derfor tar vi designteamet ferie frem til 01. August.
Denne månedsutfordringen vil derfor bli stående helt frem til 26.07 kl 21.00

SKISSER

Vi ønsker å se bidrag laget ut i fra våre skisser, husk å skriv i innlegget deres hvilke skisse dere har valgt. Det er lov å vri og vende på skissene, så lenge vi kan gjenkjenne skissene.
Dere kan bidra med så mange prosjekter dere vil, så lenge det er papirprosjekter. 

SKISSE #1SKISSE #2Her er litt inspirasjon fra vårt flott DT: 


KRISTINE

Jeg valgte skisse #1 til min layout. Noe av det gøyeste jeg vet er å scrappe etter skisse, det gir utrolig masse inspirasjon, og det er gøy å se hvor mange forskjellige bidrag det kan bli ut av en og samme skisse. På denne layouten har jeg brukt studio calico sjablongen intertwined circles sammen med embossing paste og distress paint i fargen broken china til å lage en litt gøy bakgrunn. Clusteren min har jeg satt sammen av diverse resteark, en kakeserviett, hvit sytråd og litt chipboard. Jeg har pyntet med dotter fra doodlebug, noen stickers og tittelen har jeg kuttet ut med silhouette maskinen min ♥ Til slutt har jeg stemplet på datoen med et datostempel.

LINDA
Jeg har valgt å følge skisse nr 1, men har forenklet den litt. Jeg har brukt papirer fra bl.a Papirdesign. Disse er distresset i kantene med Tim Holtz paper distresser. Jeg har brukt en Doilie bak bildet, samt chipboard fra Wycinanka. Jeg har brukt Archival Ink til å stemple med, samt laget noen sprutemerker med distress stain Black soot.

VERONICA
Jeg har laget et kort etter skisse #2, og også denne gang ble det et konfirmasjonskort. Blått mønsterark fra Papirdesign. Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad, og teksten "Konfirmant" er en die fra Kort & Godt. Swirlen er en die fra Memory Box (Valerian Flourish). Kreativ Scrapping har ikke denne inne akkurat nå, men du finner mange fine alternativ her. Jeg har stanset ut ved hjelp av en Big Shot. Blomster fra Kort & Godt. Motivet er fra Saturated Canary, og jeg har som vanlig fargelagt med Copic Sketch markers. Jeg har brukt disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R20
Lepper: R22 - R20 - R00
Hår: E49 - E47 - E44 - E43 - E42 - E41
Lilla: V17 - V15 - V12
Blått: B23 - B21 - B90 (hjemmelaget) - B60
Grått: W5 - W3 - W1 - W0

ARNLAUG
Eg har valgt å bruke skisse nr 1. Mesteparten av denne layouten består av doodling, noko som er utrulig gøy:-) Eg har farga doodlinga ved å male med glimmer mist. Ellers har eg pynta litt med utklipp fra eit gammalt klippeark.

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping. 

Utfordringen vil gå frem til 26.07 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥
Vi ønsker alle sammen en god sommer!

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping


4 kommentarer:

 1. Hei. Ville bare si at dere bruker to forskellige datoer på hvor lenge utfordringen går.. øverst til den 28 juli og nederst i innlegget 26. juli.

  :) Merethe A.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du gav beskjed, det er 26 Juli som er den rette datoen :)

   DT Kristine

   Slett
 2. Skal jeg linke opp alle bidragene, eller samle dem i samme blogg innlegg på bloggen min ?

  Mvh

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør du som du ønsker, men det blir gjerne mer oversiktlig om du linker opp et og et bidrag :)

   Slett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping