torsdag 9. juli 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #7

Heisann alle sammen :)
Vi håper dere er klar for månedens dose av lommescrapping inspirasjon.
Det er kommet mange herlige lommescrapping nyheter i nettbutikken, så ta gjerne turen innom.
Det er veldig kjekt at det satses så mye på denne scrappe-måten, for det gjør at det blir mange lekre produkter for oss lommescrappere som vi kan boltre oss med når vi lager sidene våre :D Jippi!

Her er litt inspirasjon fra designteamet ♥Denne gangen ble det en enkel side hvor jeg har brukt PL-kort fra favoritt kitet mitt Dreamy ♥ Dette er virkelig et lekkert kit med både craft toner, blå-toner og rosa-toner! For å gjøre kortene litt mer personlige så har jeg brukt en sjablong som jeg har kuttet ut selv med Silhouette og sjablong materiale. Det er veldig enkelt å lage egne sjablonger og det er gøy med design som ikke alle andre her. Sjablongen min har jeg brukt sammen med embossing paste.


Jeg har blitt veldig glad i vannfarge-look på prosjektene mine og får å få til denne looken så bruker jeg ofte distress stains eller forskjellige mister som jeg blander med vann. Datoen har jeg stemplet på med roller stamp fra Project Life og pilen er en chipboard fra Wycinanka.I dag vil jeg vise en enkel side med kort fra MAGGIE HOLMES core kitet . Dette kitet har veldiglekre fargetoner, og flotte kort, og har seilt opp på en av favorittplassene mine.


Sida er holdt ganske enkel, med mye tekst, og litt pynt. Teksten "En helt super dag!" er laget ved hjelp av IMAGEPAC STAMPMAKER kit, og stemplet med ARCHIVAL INK jet black.


Bilder og kort er pyntet med klistremerker med gjennomsiktig bakgrunn fra SIMPLE STORIES INSTA CLEAR STICKERS . Jeg har i tillegg pyntet med hvite DOTTER. Mønsterarkene i sekskanter er stanset ut med en Project Life-dies fra Sizzix
Vi håper du fikk inspirasjon til å være kreativ,
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping