søndag 9. august 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #8

Har du mange herlige minner etter sommeren som du gjerne skulle satt i album?
Da er lommescrapping en fantastisk måte å få med mange bilder og masse tekst samtidig som du kan gjøre litt ekstra ut av albumet ditt. Kreativ Scrapping har inne mange lekre produkter som gjør det enkelt å lage lommescrapping sidene dine, og det finnes masse gøy til denne herlige måten å lage album på.

Her er litt herlig inspirasjon fra designteamet: 

Denne PL-siden er del 2 av en lang uke med mange bilder, derfor har jeg delt uken opp over flere sider enn jeg ellers pleier. Del 1 kan dere se HER
Til å lage denne PL-siden har jeg brukt Design A- lomme og kort fra core kitet Dreamy. Noen av kortene har jeg selv stemplet på tekst. "The good life" stempelet har Linda produsert til meg med Imagepac Stamp maker . Og stencilen jeg har brukt har jeg kuttet ut selv med silhouette og stencil materiale. Det er utrolig gøy å kunne bruke noe som ikke alle andre har på det man lager. Ellers har jeg brukt embossing paste sammen med stencilen og splæsjene har jeg laget med Dylusion ink i fargene White Linen og Slate Grey.


Til å pynte siden min har jeg brukt chipboard fra Wycinanka, stickers fra Simple Stories, stifter og thickers fra American Crafts. 

Denne gangen vil jeg vise to sider fra en lang og innholdsrik uke. Dette er derfor første tredjedel av uka. 


Jeg har brukt en Design A- lomme til begge sidene her. På første blad har jeg brukt PL-kort fra A MANS WORLD og Core kitet MIDNIGHT EDITION. Jeg ønsket å ha med en rekke bilder av minstemann når han gikk med traktoren. Jeg valgte derfor å redigere noen små bilder som jeg fremkalte sammen med de andre bildene, og lime de som ei stripe på de to øverste kortene.Side nr to har et annet tema enn forrige side, og jeg har derfor valgt å kjøre med helt andre fargetoner enn den første. (De to neste sidene kjøres imidlertid med samme fargetema, ettersom de er fra samme strnadturen) Også her har jeg brukt design A-lomme. Kortene kommer fra core kitene MAGGIE HOLMES og DREAMY. På bilder og kort på denne siden har jeg brukt en STENCIL fra MY FAVOURITE THINGS, kalt SCATTERED BARS sammen med EMBOSSING PASTE fra STUDIO 490. Denne embossing pastaen gir en flott fløyelslik overflate, og et halvveis gjennomsiktig uttrykk, perfekt for en litt diskret pynt langs kantene.


Jeg har brukt HJØRNEAVRUNDER fra BECKY HIGGINS og KLISTREMERKER fra SIMPLE STORIES som pynt på sidene. I tillegg har jeg pyntet med stempel fra TECHNIQUE TUESDAY og VINYL THICKERS fra American Crafts.

Vi håper dere fikk inspirasjon til å være kreative og kanskje prøve ut denne måten å lage album på selv. Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping